dinsdag, juni 25, 2024
HomeDealsDagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo - van €1172 voor...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones – leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop – en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden mee schiet en de meest indrukwekkende capriolen mee uit kunt halen. En alsof er zo eentje uit die tweede categorie scoren opzichzelf nog niet genoeg voorstelt, scoor je vandaag de Fly More Combo. Dat houdt je wel even van de straat. En dat raden we voor de drone ook aan. 

DJI Mavic Air Drone Fly More Combo

Voordat we van wal steken, of het luchtruim betreden zoals je wil, eerst nog even wat “Fly More Combo” inhoudt. Het betekent dat je in dit pakket allerlei extra accessoires ontvang voor de DJI Mavic die er in het standaard pakket niet bijzitten. Dankzij het Fly More pakket ben je direct klaar om te filmen met je drone en kan je extra lang vliegen.

Gimbal, camera & slow-motion

Zelden heb je een compacte drone gezien met zó’n geavanceerde camera. De gimbal is 3-assig en beperkt beeldafwijkingen door vibraties tot slechts 0.005º. De camera combineert een 1/2.3″ 12 MP CMOS-sensor met een f/2.8 lens; die laatste heeft een 35 mm equivalent van een brandpuntsafstand van 24 mm, wat resulteert in haarscherpe foto’s en video’s.

Al met al schiet deze drone 4K-beelden met een stabiele 30 frames per seconde bij een snelheid van 100 Mbps. Dát is nog eens netjes. Slow-motion wordt ook ondersteund, met 1080p video’s die worden geschoten met 120 frames per seconde.

Panorama’s, HDR & opslag

Niet alleen kun je zowel horizontaal als verticaal panorama’s schieten van 180º, maar binnen acht seconden kan de Mavic Air een ronde panoramafoto creëren van 32 megapixel. Meeslepender worden je beelden niet. Ook helpt de ondersteuning voor HDR, zodat licht en schaduw beter tot hun recht komen dan ooit tevoren.

Waar je dit alles opslaat? Er is 8 GB aan geïntegreerd geheugen aanwezig dat je uit kunt breiden met een microSD-kaartje. Het exporteren van video’s kan snel en gemakkelijk via de USB-C poort.

ActiveTrack, QuickShots & SmartCapture

Met het innovatieve ActiveTrack kun je tot uit maar liefst 16 bewegende objecten jouw onderwerp uitkiezen zodat de Mavic Air deze blijft volgen. Of je nu een auto, fietser of wat dan ook volgt, deze DJI drone maakt het mogelijk. Met QuickShots kun je met een simpele druk op de knop je drone specifieke bewegingen laten uitvoeren voor de tofste beelden. Laat je Mavic Air in een cirkel vliegen, als een boomerang bewegen of één van de vier andere patronen en je hebt een one-of-a-kind selfie te pakken!

Dankzij SmartCapture kun je je DJI ook nog eens bedienen met handgebaren. Geef aan of je een foto of video wil, laat de drone bewegen en nog meer; zo heb je perfecte controle over je drone, ook zonder afstandsbediening!

Bij iBOOD kost de DJI Mavic Air Drone Fly More Combo alleen vandaag 799,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments