Dagdeal: Harman Kardon Fly Anc Bluetooth Over-Ear Hoofdtelefoon – van €249 voor €169,95

Over deze geweldige over-ears van Harman Kardon is een hoop te vertellen, maar soms zeggen beelden al genoeg. Daarom voor de mensen die niet zo van het lezen zijn: bekijk de video!

Harman Kardon Fly Anc Bluetooth Over-Ear Hoofdtelefoon

Alles komt bijelkaar in deze hoofdtelefoon met 40 mm drivers. Comfort en mooi design: dankzij de verfijnde materialen (lederen hoofdband en aluminium ear cap). En altijd een rijk en hoogwaardig geluid dankzij de Harman Kardon Signature Sound. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige geluid, wat dus ook de reden is dat het Harman Kardon Signature Sound genoemd wordt.

Een simpele aanraking van de oortelefoon activeert de stemassistent van je voorkeur. Krijg antwoorden, speel muziek en speel in op de uitdagingen van de dag puur met de kracht van je stem.

Blokkeer alles wat tussen jou en jouw muziek kan komen. De Harman Kardon Fly Anc hoofdtelefoon met geavanceerde noise cancelling technologie zorgt ervoor dat je meer hoort van wat je wilt horen en minder van wat je liever niet wilt horen.

De accu gaat tot wel 20 uur mee, tot wel 30 uur zelfs wanneer noice cancelling uitgeschakeld is. In slechts 15 minuten laad je de hoofdtelefoon op voor een speeltijd van 2,5 uur. Of sluit de losse audiokabel aan op je Harman Kardon Fly Anc hoofdtelefoon om zonder accugebruik en zonder noise-cancelling verder te luisteren.

Met de gratis Harman Kardon Headphones-app stel je eenvoudig je voorkeuren in, zoals de equalizerinstellingen en de stemassistent van je voorkeur. Met de meerpuntsaansluiting kun je naadloos schakelen tussen jouw verschillende devices: met één klik schakel je probleemloos van een film naar muziek, naar een telefonische oproep en weer terug.

Je oren doen de rest. Oh nee, nu nog niet: eerst even klikken om de hoofdtelefoon te bestellen! Bij iBOOD kost de Harman Kardon Fly Anc Bluetooth Over-Ear Hoofdtelefoon alleen vandaag 169,95 euro!

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen