Dagdeal: Harman Kardon Fly Anc Bluetooth Over-Ear Hoofdtelefoon – van €249 voor €169,95

Over deze geweldige over-ears van Harman Kardon is een hoop te vertellen, maar soms zeggen beelden al genoeg. Daarom voor de mensen die niet zo van het lezen zijn: bekijk de video!

Harman Kardon Fly Anc Bluetooth Over-Ear Hoofdtelefoon

Alles komt bijelkaar in deze hoofdtelefoon met 40 mm drivers. Comfort en mooi design: dankzij de verfijnde materialen (lederen hoofdband en aluminium ear cap). En altijd een rijk en hoogwaardig geluid dankzij de Harman Kardon Signature Sound. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige geluid, wat dus ook de reden is dat het Harman Kardon Signature Sound genoemd wordt.

Een simpele aanraking van de oortelefoon activeert de stemassistent van je voorkeur. Krijg antwoorden, speel muziek en speel in op de uitdagingen van de dag puur met de kracht van je stem.

Blokkeer alles wat tussen jou en jouw muziek kan komen. De Harman Kardon Fly Anc hoofdtelefoon met geavanceerde noise cancelling technologie zorgt ervoor dat je meer hoort van wat je wilt horen en minder van wat je liever niet wilt horen.

De accu gaat tot wel 20 uur mee, tot wel 30 uur zelfs wanneer noice cancelling uitgeschakeld is. In slechts 15 minuten laad je de hoofdtelefoon op voor een speeltijd van 2,5 uur. Of sluit de losse audiokabel aan op je Harman Kardon Fly Anc hoofdtelefoon om zonder accugebruik en zonder noise-cancelling verder te luisteren.

Met de gratis Harman Kardon Headphones-app stel je eenvoudig je voorkeuren in, zoals de equalizerinstellingen en de stemassistent van je voorkeur. Met de meerpuntsaansluiting kun je naadloos schakelen tussen jouw verschillende devices: met één klik schakel je probleemloos van een film naar muziek, naar een telefonische oproep en weer terug.

Je oren doen de rest. Oh nee, nu nog niet: eerst even klikken om de hoofdtelefoon te bestellen! Bij iBOOD kost de Harman Kardon Fly Anc Bluetooth Over-Ear Hoofdtelefoon alleen vandaag 169,95 euro!

Het laatste nieuws

De nieuwe iPad 2020 – nu online verkrijgbaar

Met de nieuwe iPad geniet je van ongekende mogelijkheden en ultiem gebruiksgemak. En dankzij de krachtige A12 Bionic-chip, ondersteuning voor Apple Pencil en Smart Keyboard,...

PlayStation 5: Meer voorraad onderweg voor dit jaar

Sont heeft via Twitter haar excuses aangeboden voor hoe de PlayStation 5 pre-orders zijn verlopen. Het was best rommelig en alle retailers...

€50 PlayStation Network (PSN) tegoed voor €40,99

Als je opzoek was naar een PlayStation Netwerk kaartje, dan heb je geluk! Hij is namelijk in de aanbieding en dat zie...

PlayStation 5 bestellen – hou deze website in de gaten

Sony heef de laatste belangrijke details van de PS5 bekendgemaakt. De PS5 is vanaf 19 november verkrijgbaar in onder meer Nederland. De...

Waar kun je de Xbox Series X en Xbox Series S op 22 september bestellen

De Xbox Series X en de Xbox Series S zijn vanaf 22 september te pre-orderen. Daarna moeten we helaas tot 10 november...

Gerelateerde artikelen