dinsdag, juni 18, 2024
HomeDealsRHA TrueConnect Wireless Earbuds - van €169 voor €69,95

RHA TrueConnect Wireless Earbuds – van €169 voor €69,95

Verbondenheid was nog nooit zo belangrijk nu we afstand moeten houden tot elkaar. Zorg er daarom voor dat je optimaal verbonden blijft met comfortabele TrueConnect inears van RHA. Of je nou aan het werk bent, aan het wandelen of aan het sporten!

RHA TrueConnect Wireless Earbuds

Je kan inhoudelijk nog zo’n goed gesprek voeren, als je elkaar niet goed verstaat of je moet constant je bezigheden neerleggen, dan kan zo’n gesprek enorm tegenvallen. Deze TrueConnect inears zijn daarom voorzien van Bluetooth 5, zodat de kwaliteit van de verbinding optimaal is en jij tevens volledige controle over je smartphone en de digitale assistent hebt.

Om het telefoneren extra soepel te laten verlopen, zijn de earbuds voorzien van intuïtieve functies, stemassistent en oproepbediening. Telefoongesprekken, muziekweergave en verbonden slimme functies zijn beschikbaar met één druk op de knop of een gesproken commando dankzij de microfoon en digitale assistent-bediening.

Je bezigheden hoef je niet eens te onderbreken, want de batterij gaat bij een gemiddeld gebruik tot wel 25 uur mee (bij constant afspelen is dat vijf uur) en dat op één lading van vijf uur. Snel opladen kan ook. In dat geval laad jij je accu binnen 15 minuten voor 50% op.

RHA TrueConnect Wireless Earbuds

Ook tijdens het sporten kan je lekker doorgaan. De TrueConnect-oordopjes zijn geclassificeerd als IPX5 en zijn dus zweet- en waterbestendig. Of je nu aan het sporten bent in de sportschool / thuis, aan het hardlopen bent of op avontuur gaat tijdens het moessonseizoen, je kunt er zeker van zijn dat deze oortelefoons jouw activiteiten overleven.

Over de verbinding met je gesprekspartners hoef jij je dus geen zorgen te maken. Over het comfort trouwens ook niet, want deze inears worden geleverd met tien paar tips, zodat jij de perfecte pasvorm voor jouw oren kan kiezen. Je kan ze dus lekker heel de dag inhouden en door de goede geluidsisolatie heb je ook meteen minder last van omgevingsgeluiden. Nou, wat wil je nog meer in deze tijd? Blijf lekker verbonden op afstand met deze RHA TrueConnect Wireless Earbuds.

Bij iBOOD kost de RHA TrueConnect Wireless Earbuds alleen vandaag 69,95 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments