dinsdag 19 maart 2024
HomeDealsApple Watch Series 5 | 44 mm | GPS Only - van...

Apple Watch Series 5 | 44 mm | GPS Only – van €479 voor €379,95

Dit is geen horloge. Gek, zul je denken, want ‘watch’ betekent toch horloge? Maar nee. Dit is een waanzinnig krachtige computer. Dit is een communicatieapparaat, een decibel-meter, portemonnee, persoonlijke assistent, en een kompas waar je je fysieke activiteit mee kunt meten (bijvoorbeeld je hartslag, maar je kunt ook een ECG maken). En ben je in een dolle bui? Dan kun je ook de tijd lezen.

Apple Watch Series 5

Voor een blik op de klok of andere handige informatie is het niet langer nodig om het scherm aan te raken of je pols op te tillen, want het display gaat nooit op zwart. Of je nu op de pedalen staat, aan de gewichten hangt of in een vergadering zit: je ziet in één oogopslag hoe laat het is en hoe je training gaat. Precies wat je wilt. Het display dimt als je pols omlaag gaat, maar de belangrijkste informatie blijft altijd zichtbaar, zoals de wijzers van de klok. Zodra je het scherm aanraakt of je pols optilt, komt alles weer volledig in beeld.

Elke wijzerplaat kun je helemaal naar je hand zetten met je favoriete apps of functies. Zo zie je meer in één oogopslag. En doe je meer met één tikje. Er zijn honderden functies om uit te kiezen. Op sommige wijzer­platen, zoals Infograaf, kun je er tot wel negen kwijt.

De bandjes voor Apple Watch zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te verwisselen zijn. Je schuift ze er eenvoudig in en uit. Handig als je bijvoorbeeld direct vanuit de sport­school door moet naar een zakendiner. Je kunt kiezen uit elegant leer, hoog­waardig fluorelastomeer, flexibel nylon of metaal. Net wat je mooi vindt. Met zoveel kleuren en handige gespen voelt je Apple Watch steeds weer als nieuw.

De buitenzijde van elke Apple Watch is met evenveel zorg ontwikkeld als de technologie die erin zit. De kast is gemaakt van een 7000-serie aluminiumlegering uit de vliegtuigindustrie. Superlicht en schitterend. En nu voor 100% samen­gesteld uit gerecycled restmateriaal van de productie van iPhone XR.

Dankzij de combinatie van een zuinige driver, efficiënt energiebeheer en een nieuwe omgevings­lichtsensor kan het display altijd aan blijven en gaat de batterij toch tot 18 uur mee.

Bij iBOOD kost de Apple Watch Series 5 alleen vandaag 379,95 euro!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws