woensdag, juli 24, 2024
HomeSmartphoneSamsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Samsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Een Russische medewerker van Samsung had waarschijnlijk te veel Vodka gedronken. De beste man heeft namelijk twee plaatjes van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy Note 20 op de Russische website gezet. Het toestel wordt pas ergens in augustus verwacht.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

De afbeeldingen zijn opgemerkt door het doorgaans betrouwbare lekker Ishan Agarwal. De afbeeldingen tonen een koperkleurige smartphone. Het camera-eiland lijkt op dat van de eerder verschenen Galaxy S20 Ultra.

Net zoals voorgaande Galaxy Note-toestellen heeft de Galaxy Note 20 Ultra ook een pennetje, waarmee onder meer aantekeningen te schrijven is.

De plaatjes stonden gek genoeg op de Galaxy Note 8-pagina van officiële Russische website van Samsung. Nog opvallender is de tekst die erbij stond: “Ontdek de nieuwe generatie Note.” Dit kan duiden op een heel slordige fout. Inmiddels zijn de plaatjes offline gehaald.

Alvast we de laatste geruchten mogen geloven gaat Samsung de Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Plus en de Galaxy Note 20 Ultra op 5 augustus onthullen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments