vrijdag, juni 21, 2024
HomeDealsDagdeal: Edifier TWS1 Bluetooth Earbuds

Dagdeal: Edifier TWS1 Bluetooth Earbuds

Vlieg met deze earbuds de airport van Sydney tegemoet op één lading. Aan je materiaal kan het in ieder geval niet meer liggen! Aan je platen.. daaraan wel, maar dat is een zorg voor je buurvrouw.

Edifier TWS1 Bluetooth Earbuds

Je favoriete platen en zo’n draadloze connectie. Dat wil nog wel eens de verkeerde haren in je nek rechtop doen staan. Gelukkig houden ze bij Edifier die haren liever op z’n plek, want met deze draadloze connectie is hé-lè-maal niets mis!

Niet alleen beschikken deze earbuds over Qualcomm’s TrueWireless Stereo Plus-technologie, die zorgt voor een stabiele verbinding en een kraakhelder geluidje. Ook beschikken ze over Bluetooth 5.0, zodat ook de laatste kraakvuiltjes uit jouw audio-lucht vandaan blijven. 

Lekker lang luisteren

De functie repeat is natuurlijk ooit met een reden in het leven geroepen. Sommige platen verdienen een oneindige repeat. Met deze earbuds draai je je platen de dag door en, mocht je de vreemde behoefte voelen, speel je Heb je Even voor Mij van Frans B. zo’n 512 keer af.

Om dan ook echt helemaal in je bubbel te blijven, schakel de noise reduction functie in. Zo bel je ongestoord of ontzie je je favoriete platen ook van die laatste ruis. 

Voor alle oren

Kleine oren, grote oren, ook dat is geen enkel probleem. De earbuds worden namelijk geleverd met drie maten oorhulzen (S, M, L). 

Natte oren, droge oren, ook geen enkel probleem met deze earbuds. Ze zijn splash- en sweatproof (IPX5), zodat je deze parels ook tijdens het sporten kunt dragen. 

Linker oren, rechter oren, je raadt het al.. geen enkel probleem! De earbuds zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken en zijn dan ook voorzien van een ingebouwde microfoon en touchbediening.  

Begin die lijstjes maar alvast te vullen!

32 uur.. dat is hele hoop tijd om te vullen. Hou je daarom vooral niet in lieve mensen!

Bij iBOOD kost de Edifier TWS1 Bluetooth Earbuds alleen vandaag 29,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments