HomeGamingBol.com blundert: The Last of Us Part II te vroeg naar klanten

Bol.com blundert: The Last of Us Part II te vroeg naar klanten

Online retailer Bol.com heeft de langverwachte PlayStation 4-game The Last of Us Part II per ongeluk enkele dagen te vroeg naar klanten verzonden. Het spel verschijnt komende vrijdag, maar een hoop klanten kregen de game onverwachts al binnen.

The Last of Us Part II

Een woordvoerder van Bol.com laat aan RTL Nieuws weten dat dit komt door een systeemfout. The Last of Us Part II is drie dagen eerder bij een aantal klanten bezorgd dan dat het de bedoeling was.

Klanten in kwestie hebben een bericht van de webwinkel ontvangen, waarin wordt gevraagd om tot en met vrijdag hun mond te houden. “Zou je je enthousiasme en details over de inhoud van de game niet voor vrijdag 19 juni willen delen op bijvoorbeeld sociale media en fora? Zo houden we de verrassing voor andere gamers net zo groot als voor jou.”

Last of Us Part 2

Vijf jaar na hun gevaarlijke reis door de post-pandemische Verenigde Staten wonen Ellie en Joel in Jackson, Wyoming. In een bloeiende gemeenschap van overlevenden leiden ze een leven vol vrede en stabiliteit, ondanks de constante bedreiging van geïnfecteerde mensen en andere, meer wanhopige overlevenden.

Wanneer een gewelddadige gebeurtenis die vrede verstoort, gaat Ellie op een meedogenloze reis om wraak te nemen en met haar verdriet leren om te gaan. Terwijl ze de verantwoordelijken één voor één opspoort, wordt ze geconfronteerd met de verwoestende fysieke en emotionele gevolgen van haar daden.

Mobiele versie afsluiten