dinsdag 19 maart 2024
HomeDealsDagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE - van €170 voor €59,95

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk toegankelijk zijn: anders heb je er niet zoveel aan. Met deze Netgear switch met 8 PoE (62W PoE budget) vink je makkelijk alles af. En het enige dat je verder nodig hebt? De Netgear Insight cloud omgeving. Deze is te gebruiken in combinatie met alle andere Netgear Insight cloud producten.

PoE?

Deze technologie wordt ingezet om het apparaat te voorzien van stroom. Hierdoor wordt een extra voedingsadapter overbodig. Ook zorgt dit ervoor dat je het apparaat kunt gebruiken wanneer er geen stopcontact in de buurt is. 

Hoofd in de clouds

Het uitbreiden en beheren van je netwerk wordt nu kinderspel. Via de browser of de Netgear Insight app krijg je waar je ook bent toegang tot je eigen netwerk. Instellingen en de status wijzig je in een handomdraai. De app is simpel in zijn gebruik waardoor je niet meteen een ervaren IT-beheerder hoeft te zijn om ‘m te gebruiken!

8x Gigabit + 2x SFP

Deze switch heeft 8 Gigabit-poorten en 2 SFP-poorten voor netwerkapparatuur en glasvezel uplinking. De 2 SFP-poorten bieden niet alleen redundante uplinks, maar kunnen ook dubbele redundantie bouwen door trunked uplink met linkaggregatie en failover. En doordat er geen ventilator is ingebouwd, komt er ook geen constant gezoem uit.

Advanced QoS

Weggegooid geld? Nooit. Zorg voor een soepele migratie naar een IPv6-netwerk zonder dat de switch vervangen hoeft te worden en met volledige IPv6-ondersteuning voor beheer, QoS en ACL’s. Snel in- en uitvoegen van receivers voor multicast streams. Bespaar kosten en verbeter netwerkefficiëntie door te zorgen dat multicast verkeer alleen aangewezen receivers bereikt, zonder een extra multicast router te hoeven gebruiken.

Dynamische VLAN-toewijzing

IP-telefoons en pc’s kunnen worden geverifieerd op dezelfde poort, maar onder verschillende VLAN-toewijzingsbeleidsregels. Gebruikers hebben steeds hetzelfde niveau van netwerktoegang, ongeacht hun fysieke locatie in het netwerk.

Veiligheid eerst

Met deze Netgear switch kun jij ’s nachts rustig slapen, wetende dat je data veilig is. Alle soorten verkeer waarbij aanvallen van buitenaf worden voorkomen en malware wordt geblokkeerd terwijl er wel een veilige toegang voor geautoriseerde gebruikers  is. Dat doet hij bijvoorbeeld door:

  • 802.1x-verificatie
  • DHCP-snooping
  • Poortbeveiliging via MAC-adres vergrendeling
  • ACL-filtering om verkeer op basis van MAC- en IP-adressen toe te staan of te weigeren

Dus wil je je data veilig hebben, makkelijk toegankelijk zonder adgestudeerd te moeten zijn aan het MIT? Dan is deze Netgear voor jou. Bij iBOOD kost de Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE alleen vandaag 59,95 euro!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws