maandag, juni 24, 2024
HomeComputerAanbieding: Apple MacBook 2017 | 12" | 8 GB | 256 GB...

Aanbieding: Apple MacBook 2017 | 12″ | 8 GB | 256 GB SSD

Wat kunnen we je híer nog over vertellen? Want laten we eerlijk zijn, dit prachtproduct spreekt voor zich. De MacBook 2017 met deze specs en voor deze prijs? Dat is simpelweg ongeëvenaard. Maar als je hier dan tóch bent, laten we dan meteen even kijken naar wat deze MacBook zo mooi maakt.

Behuizing en prestaties

De MacBook van 2017 is nog geen kilo zwaar en is slechts 1,31 cm dun op zijn dikste punt. Denk echter niet dat de prestaties hieronder lijden: dit model is voorzien van 8 GB aan RAM en een Intel Core m3-processor. Wat dit in de praktijk betekent? Een tot 20% snellere processor dan het vorige model en een MacBook die fluisterstil is en koel blijft. Zo kun je uren doorwerken zonder de angst een eitje op je laptop te kunnen bakken. 😉

Retina IPS-display

Het 12″ display heeft op zijn beurt een 2304 x 1440 resolutie. Met die resolutie kijk je naar meer dan 3 miljoen pixels. Juist ja, dat is scherp. Het besturingssysteem is Apple’s eigen macOS High Sierra, voorzien van Siri.

256 GB SSD

Het flashgeheugen van 256 GB is tot wel 17 keer sneller dan een normale 5400 rpm hardeschijf. Wat dit betekent? Programma’s worden zeer snel opgestart en bestanden zijn bijna direct geopend. Wachten op laden is dus verledentijd.

USB-C & 12 uur accu

Via de USB-C-aansluiting is het mogelijk je MacBook op te laden en zelfs een extern beeldscherm aan te sluiten (met optionele adapter). Ondanks het compacte formaat heeft Apple een grote batterij (groter dan in het voorgaande model) in deze MacBook weten te verwerken die tot wel 12 uur mee gaat.

Spoepel toetsenbord

Het zogenaamde vlindermechanisme zorgt ervoor dat zodra je een toets indrukt, deze ook weer soepel naar boven schiet. Vanaf het eerste moment dat je begint te typen op deze MacBook, wil je nooit meer terug naar iets anders.

Force Touch trackpad

De trackpad is verfijnder geworden dan voorheen. Elke beweging die je op deze trackpad maakt wordt perfect geïnterpreteerd door je MacBook, van de meest subtiele swipes tot snelle taps en scrolls.

Een fijne verbetering

Het moge duidelijk zijn: alles dat beter kón t.o.v. de vorige MacBook, is ook daadwerkelijk beter gemaakt met dit 2017-model. Wat een prachtapparaat, dat ook nog jaren meegaat en te updaten is naar de nieuwste versie van macOS (Catalina).

Dus als je de overstap wil maken naar MacBook? Of gewoon een nieuwere versie nodig hebt? Dan is nu je kans! Een betere prijs voor een MacBook met specs als deze vind je niet.

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de Apple MacBook 2017 alleen vandaag slechts 799,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments