Dagdeal: Google Nest Hub | Smart Home – van €129 voor €59,95

Hulp is altijd welkom, en het liefst handsfree én in één oogopslag. Maak kennis met de Google Nest Hub: het beste van Google en het beste van Nest in één! Krijg handsfree hulp van de Google Assistant. Begin je dag met routines. Krijg meer controle over je connected home. En geniet van het ultieme digitale fotolijstje (zo doe je nog eens wat met al die digitale foto’s op je apparaten). Je hoeft het maar te vragen: “Hey Google, …”

Google Nest Hub

De Nest Hub werkt met meer dan vijfduizend smartapparaten van meer dan vierhonderd merken. Bedien honderden geschikte apparaten met je stem (zoals lampen, camera’s, tv’s en meer), allemaal via één dashboard.2 Je hoeft niet meer te schakelen tussen apps.

Handsfree hulp

Wat je ook wil weten, vraag het de Google Assistant van jouw Nest Hub en zie vrijwel direct de uitgebreide antwoorden van Google. Of je nou vragen hebt over een recept, sport, reizen, shoppen, school, de beurzen of wat dan ook. Jouw persoonlijke assisent helpt je. En sommige vragen worden beter beantwoord met een video. Zeg gewoon “Hey Google, laat me op YouTube zien hoe je een oranje tompouce maakt” en wie weet staan de Hollanders volgend jaar op Koningsdag bij jou in de rij.

Begin je dag goed!

Door in eerste instantie je ochtendroutine te personaliseren. Dankzij Voice Match hoef je alleen “Hey Google, goedemorgen” te zeggen om je gepersonaliseerde afspraken, woon-werkverkeer, herinneringen en meer te zien.1 Bekijk je komende activiteiten en woon-werkverkeer heel de dag door in één oogopslag. En je krijgt ook nog de hele dag door hulp op je startscherm. Bekijk aanbevolen YouTube-video’s en recepten, zet timers en ontdek wat de Assistant allemaal voor je kan doen.

Speel video’s en muziek

Bekijk video’s van YouTube of speel muziek van Spotify of YouTube Music. Het geluid is helder en kamervullendkan dankzij de full-range speaker van deze Google Nest Hub.

YouTube Music on demand

Speel nummers en muziekvideo’s af en krijg nieuwe aanbevelingen voor muziek, gewoon door het te vragen. De Nest Hub werkt met Spotify, Pandora, iHeartRadio en meer.

Apps voor werk, thuis en vrije tijd

Ontdek manieren om meer gedaan te krijgen en meer plezier te hebben, gewoon door te vragen.

Alleen de beste foto’s

Zie ook elke foto, gewoon door het te vragen. Zeg “Hey Google, laat me foto’s zien van mijn reis naar Hawaï” en de foto’s worden weergegeven. Natuurlijk wil je alleen de beste foto’s zien. Niemand zit te wachten op slaapkoppen of dronken koppen. Gelukkig hoef je dat filteren niet zelf te doen: wanneer je foto’s maakt, selecteert Nest Hub automatisch de beste foto’s en laat ze op het scherm zien.

Het is een match!

Bekijk je foto’s in een geheel nieuw licht met Ambient-EQ. De Nest Hub detecteert automatisch het licht en de kleur in elke kamer en past zich daarop aan. Zo passen foto’s perfect bij je interieur.

Het is het dubbel en dwars waard

Fijn toch zo’n persoonlijke assistent die overal aan denkt! Maak het jezelf gemakkelijk en geef direct een hoop uit handen aan jouw Google Nest Hub. Bedenk eens hoe leeg jij je hoofd dan kan maken en hoeveel tijd je overhoudt aan het einde van de dag! Dat is het dubbel en dwars waard. 🙂

Bij iBOOD kost de Google Nest Hub alleen vandaag 59,95 euro!

Het laatste nieuws

PlayStation 5 pre-orders via Wehkamp gaan niet door

Eerder vandaag was het mogelijk om de PlayStation 5 te pre-orderen bij Wehkamp. Zowel telefonisch als via de chat hadden we van...

iPhone 12 in vergelijking met eerdere iPhone modellen

De iPhone 12 werd helaas niet tijdens het Times Flies-event gepresenteerd. Als we de laatste geruchten mogen geloven gaat Apple medio oktober tijdens...

Alle Xbox Series S en Xbox Series X bundels en aanbiedingen

Microsoft heeft de releasedatum van de Xbox Series S en de Xbox Series X bekendgemaakt. Beide next-gen consoles liggen vanaf 10 november...

UPDATE: PlayStation 5 weer beschikbaar bij Wehkamp

UPDATE: PlayStation 5 pre-orders via Wehkamp gaan niet door Sinds vorige week is het mogelijk om de PlayStation 5...

Talpa Gaming lanceert eigen gamingplatform Playtime

Talpa Gaming heeft een eigen gamingplatform gelanceerd. Playtime.nl biedt voor een vast bedrag per maand honderden casual games, waaronder exclusieve Nederlandse content...

Gerelateerde artikelen