maandag, mei 20, 2024
HomeAppsMario Kart Tour; Race tegen vrienden en rivalen van over de hele...

Mario Kart Tour; Race tegen vrienden en rivalen van over de hele wereld

Kun je niet wachten om gezellig met je vrienden over het circuit te scheuren? Of sta je te springen om online de strijd aan te gaan? Het maakt niet uit, want je bent bij Mario Kart Tours multiplayerspeltype zeker aan het juiste adres. Tik in het menu gewoon op Multiplayer. Gaan met die banaan!

Mario Kart Tour

Een vriendschappelijk potje racen

Je kunt eenvoudig een race starten met iemand die in de buurt is, of met vrienden die op dat moment online zijn. Maak een kamer aan en kies hoe snel je wilt gaan, hoeveel voorwerpvakjes iedereen krijgt en of je ook tegen de computer wilt racen. Er kunnen maximaal acht spelers aan een race meedoen.

De naam van de speler hangt altijd boven de bestuurder, dus je kunt in een oogopslag zien wie er voor je rijdt.

Zin in een uitdaging? Maak dan bijvoorbeeld een race waarin je zo min mogelijk voorwerpen vast mag houden. Als je de standaardinstelling van dit onderdeel niet aanpast, krijgt iedere speler net zoveel voorwerpvakjes als het spel denkt dat die speler nodig heeft. De race wordt dus veel spannender wanneer iedereen precies hetzelfde aantal voorwerpen mag vasthouden.

Je kunt ook een race starten met maar twee deelnemers en computergestuurde coureurs uitsluiten.

Ga een stapje verder

Wil je een tandje bijzetten en de strijd aangaan met spelers van over de hele wereld van jouw niveau? Dat kan met de Worldwide-optie! De Grade geeft het vaardigheidsniveau van een speler aan. Het begint bij F en kan oplopen naar E, D, C, B, A en S. Hoe hoger de speler in het klassement is geëindigd, hoe hoger de Grade wordt. Spelers die lager in het klassement eindigen, zullen dus ook een lagere Grade krijgen.

Er zijn twee verschillende soorten races waarin je kunt strijden tegen mensen van over de hele wereld. In Standard Races wordt je Grade maximaal verhoogd tot A, en in Gold Races kan die zelfs oplopen tot S. Gold Races zijn alleen beschikbaar voor Gold Pass-abonnees die heel serieus de strijd aan willen gaan.

De Cups veranderen regelmatig, dus vergeet niet om te checken of er weer iets nieuws klaarstaat!

Beide wedstrijden hebben regels die dagelijks veranderen. Deze regels kunnen bijvoorbeeld gaan over de snelheid en hoeveel voorwerpen spelers mogen vasthouden. De toernooien (ook wel ‘Cups’) veranderen continu, en de circuits verschillen per Cup. Probeer daarom altijd toernooien te spelen waarin jouw rijstijl het beste tot zijn recht komt om je Grade zo hoog mogelijk te houden.

Het is voor zowel je Grade als toekomstige multiplayerraces ook aan te raden om regelmatig in je eentje te spelen. Je dan namelijk je personages, karts en parachutes upgraden, en die meenemen naar het multiplayerspeltype.

Je maakt naarmate het level van je personage hoger wordt, steeds meer kans op een ‘Item Frenzy’ (die je alleen kunt ontgrendelen wanneer drie dezelfde voorwerpen in de voorwerpvakjes staan). Deze maakt je onaantastbaar en laat je continu gebruikmaken van dat voorwerp.

Strijd tegen spelers van over de hele wereld om de eerste plek.

Mario Kart Tours multiplayerspeltype is ontzettend leuk voor zowel casual spelers als hardcore racefanaten. Hou deze tips dus goed in je achterhoofd voor de volgende race!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments