donderdag, juli 18, 2024
HomeAppsProbeer dit niet thuis

Probeer dit niet thuis

Een leven als stuntman is niet voor iedereen weggelegd. Het witte doek maakt het weliswaar interessant, maar om nou regelmatig in de kreukels te liggen, nee bedankt. Onder de juiste omstandigheden – als je leven niet op het spel zou staan, bijvoorbeeld – zou je het fantastisch en zelfs wel grappig vinden. Laat de realiteit eens even helemaal buiten beschouwing met deze games! Dan wordt het ineens hilarisch om levensgevaarlijke dingen te doen. Ga je gang. Breek een paar botten en blaas de boel op.

Gordels om, lekker veilig

Kruip achter het stuur en maak er een enorme bende van. Scheur dwars door een verkeersopstopping. Zigzag door een gebouw vol mensen. Rijd alsof je leven een resetknop heeft, want dat is hier ook het geval. Als jij je lachend een weg baant door een tornado van vernietiging, dan weet je dat je goed bezig bent.

Helm op en gaan!

Misschien ben jij het type dat van eerlijk zweet houdt. In dat geval moet je bij deze games zijn. Hierin laat je je motorvoertuig staan en neem je de ouderwetse benenwagen. En af en toe een jetpack. Wil je nog meer bloed, zweet en tranen? Trek dan je in-game veiligheidsuitrusting aan en ga tot op het bot.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments