zondag, mei 19, 2024
HomeAppsBuitengewone social media-video's met Impresso - Video Story Maker

Buitengewone social media-video’s met Impresso – Video Story Maker

In onze hyper visuele moderne wereld is het soms knap lastig om je video te laten opvallen tussen de rest. Beschouw Impresso – Create Promo Posts als een handige videoassistant die je al het moeilijke werk uit handen neemt, zodat jouw creativiteit kan schitteren.

Simpel gezegd is Impresso een bibliotheek van videosjablonen, ingedeeld op onderwerpen als reizen, mode, zakelijk, sport en eten, en daarnaast op actualiteit en populariteit. Kies een sjabloon en pas hem aan door het toevoegen van foto’s, tekst en muziek uit Impresso’s immense catalogus, om jezelf echt te uiten. Zodra je een sjabloon hebt, zijn er buitengewoon veel mogelijkheden om het te transformeren: verwissel lettertypes, verander kleuren en voeg filters toe.

Impresso - Video Story Maker
Impresso helpt je bij het maken van opvallende video’s om te delen op social media. En dat allemaal vanuit je telefoon.

Zodra je tevreden bent, kun je het eindproduct delen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube. Precies zoals je zou hopen zijn er specifieke formats voor elk medium. Zo zijn sommige video’s bijvoorbeeld op maat gesneden voor gebruik op Instagram Stories, en andere voor YouTube.

Het eindproduct ziet er gelikt uit, maar kost je minimale inspanning en de interface is soepel en intuïtief. Je kunt de gratis versie upgraden voor een verbeterde selectie video’s. Maar voor gewone gebruikers biedt de reguliere versie meer dan genoeg om te ontdekken. Vertel het verhaal van je leven of je merk, precies zoals jij het wilt.

  • Download Impresso – Video Story Maker (iOS)
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments