dinsdag, mei 28, 2024
HomeAppsPerfectie - zo kunnen jouw kiekjes eruitzien

Perfectie – zo kunnen jouw kiekjes eruitzien

Alles is mogelijk, als je deze fotocorrectors gebruikt

Van lensvervorming tot vertekende proporties en vervelende fotobombers: er zijn genoeg zaken die de perfecte foto kunnen verknallen. Geen zorgen, onderstaande apps kunnen die foutjes wegpoetsen.

Smartphone Camera

Het juiste perspectief

Wat je ziet, is niet altijd wat je vastlegt. Die vertekening wordt veroorzaakt door de cameralens.

SKRWT kan kromme lijnen en asymmetrie in een flits verhelpen. Snij het beeld bij indien nodig, en schuif de foto vervolgens in het juiste perspectief voor aanpassingen met een nauwkeurigheid van 0,05 graden.

Dáááág toevallige voorbijganger

Het moment, de belichting, de compositie – alles is perfect. Maar net als jouw vinger de afdrukknop raakt, lopen ze het beeld in. Weg moment. De wet van Murphy zegeviert weer eens.

TouchRetouch haalt dat soort binnendringers weg om je de foto te geven die je voor ogen had. Kwestie van lokaliseren, markeren en uitgummen – jouw vinger kan elk ongewenst object laten verdwijnen. Helaas voor de fotobombers!

Verbreed jouw visie

Vaak duiken er onbedoeld zaken op in onze foto’s. Of valt het onderwerp gedeeltelijk, of volledig, buiten beeld.

Snapseed is een professionele fotobewerker waarmee je het kader achteraf kan wijzigen. Moeiteloos rek je het formaat van jouw foto uit door het te vullen met delen van je bestaande afbeelding. Dus ga je gang, breid die skyline uit, verleg de grenzen en verbreed jouw horizon.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments