maandag, juli 15, 2024
HomeAppsStream deze Disney+ Originals; The Mandalorian. Een nieuwe High School Musical. En...

Stream deze Disney+ Originals; The Mandalorian. Een nieuwe High School Musical. En Vorkie!

Disney+ heeft duizenden klassieke films en series van Disney, Marvel, Star Wars, Pixar en National Geographic klaarstaan om gestreamd te worden. Er is echter ook meer dan genoeg originele content. Neem maar eens een kijkje tussen deze gave, nieuwe films, tv-series en specials die je kunt streamen.

Disney Plus

The Mandalorian

Deze allereerste liveaction-serie van Star Wars introduceert een nog onbekend hoofdstuk en speelt zich af na Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi. Je maakt tijdens de acht afleveringen kennis met een premiejager zonder naam (vertolkt door Pedro Pascal) tijdens de wetteloze jaren nadat het Empire is gevallen. Het is net alsof je je in een scifi-versie van het Wilde Westen bevindt terwijl je omsingeld bent door een fantastische cast met onder andere Gina Carano, Taika Waititi en Werner Herzog (!).

Marvel’s Hero Project

Marvel heeft een heel universum om superhelden weten te bouwen. Hero Project houdt zich echter vooral bezig met de alledaagse held. Deze serie heeft geen script en draait volledig om de positieve veranderingen die jonge mensen realiseren in hun wijken.

High School Musical: De Musical: De Serie

De interpunctie in de titel werkt je docent Engels waarschijnlijk op de zenuwen, maar dat is stiekem ook de bedoeling. Deze reboot van de baanbrekende franchise is een mockumentary van tien afleveringen waarin studenten van de ‘echte’ East High High School Musical nadoen voor hun eigen musical. Volg je het nog? Bereid je maar voor op oude en nieuwe liedjes, bakken aan tienerdrama en hele specifieke grappen.

Encore!

Nu we het toch over musicals op middelbare scholen hebben… Kristen Bell (van Frozen II) gaat in haar documentaireserie op zoek naar koorgenoten die elkaar uit het oog zijn verloren en herenigt hen zodat ze hun decennia oude stukken weer opnieuw kunnen opvoeren. Ontdek wat er gebeurt wanneer oude vrienden nog één keer iets magisch doen.

Lady en de Vagebond

Disneys nieuwste remake in liveaction treedt in de voetstappen van The Jungle Book, Aladdin en The Lion King. Tessa Thompson en Justin Theroux zijn de stemmen achter de smoorverliefde honden in deze versie van dit klassieke, romantische verhaal en worden bijgestaan door niemand minder dan Yvette Nicole Brown, Sam Elliott en Janelle Monáe (en natuurlijk dat bord met spaghetti).

Vorkie stelt een vraag

In deze geanimeerde serie van tien afleveringen probeert de eigenzinnige Vorkie van Toy Story 4 (ingesproken door Tony Hale) de wereld om hem heen te begrijpen en leert hij aardig wat interessante levenslessen tijdens dit proces.

Noelle

In deze originele komedie nemen de kinderen van Kris Kingle, Noelle (Anna Kendrick) en Nick (Bill Hader), het over van hun vader tijdens de kerstdagen. Maar wanneer Nick besluit om even een adempauze te nemen en vervolgens niet terugkomt, heeft Noelle geen andere keuze dan naar het zuiden te gaan en haar broer te vinden om – je raadt het al – Kerstmis te redden. Shirley MacLaine en Ben Kingsley spelen zij aan zij.

The World According to Jeff Goldblum

Goldblum – acteur, auteur, jazzmuzikant en drager van fantastische shirts – is een waanzinnige vent, en deze serie laat vlekkeloos zien hoe zijn nieuwsgierigheid niet onderdoet voor zijn stijl. Goldblum gaat dieper in op de kunst en wetenschap achter van alles – van ijs en sneakers tot het laten zetten (en ontwerpen) van tattoos.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments