donderdag, juni 20, 2024
HomeAppsEnlight Pixaloop verandert foto's in bewegende kunstwerken

Enlight Pixaloop verandert foto’s in bewegende kunstwerken

We zijn allemaal fotografen. Dankzij de camera in one smartphones is het nog nooit zo makkelijk geweest om een mooi moment te vereeuwigen. Maar hoe goed we ons best doen, soms kan een foto de intensiteit van een moment niet goed weergeven. Een majestueuze waterval, het vlammetje van een verjaardagskaars, de bubbels in een glas champagne. Een video is teveel van het goede, maar een statische afbeelding most net wat magie. Enlight Pixaloop – Move Photos overbrugt het gat tussen beide.

Enlight Pixaloop

Enlight Pixaloop

Met Enlight Pixaloop kun je geselecteerde delen van een foto tot leven brengen. Importeer een foto en plaatst pijlen op het scherm om beweging aan te geven. Voeg ankerpunten toe m de snelheid te bepalen.

Gebruik daarna je vinger om gebieden te verven zodat ze ‘bevriezen’, wat ze beschermt tegen transformaties. Zo kun je bijvoorbeeld markeringen op een vlag tekenen en daarna de omgeving eromheen blokkeren.

Speel daarna af en Enlight Pixaloop beweegt de gemarkeerde zones van de afbeelding langs de lijnen die je hebt getekend. Je kunt experimenteren met framerates en herhalingen. Er is een knop waarmee je je acties ongedaan kunt maken als je niet tevredenen bent met je aanpassingen.

Er zijn presets om de lucht te vervangen met dramatische zonsondergangen, of om het hele beeld in een cinematische zoom te zetten. Tevreden? Exporteer je creatie in een reeks aan formats. Je hebt de juiste afbeelding nodig voor het beste resultaat (de app is minder bruikbaar bij statische foto’s van mensen) maar met een beetje oefenen is dit een snelle manier om op te vallen op social media.

  • Download Enlight Pixaloop – Move Photos (iOS / Android)
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments