zaterdag, mei 25, 2024
HomeGadgetsFitbit presenteert Fitbit Versa 2-smartwatch

Fitbit presenteert Fitbit Versa 2-smartwatch

Fitbit heeft vandaag de Fitbit Versa 2-smartwatch gepresenteerd. De nieuwe smartwatch biedt onder meer verbeterde slaapfuncties, meer gebruiksgemak en een langere accuduur. Ook kondigde de wearablefabrikant de betaalde abonnementsdienst Fitbit Premium aan om gezondheidsdoelen te behalen.

Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2

De Fitbit Versa 2 lijkt qua design op zijn voorganger. Grote verschil is dat het OLED-scherm meeloopt in de randen van de behuizing. Aan de zijkant is er in plaats van drie knoppen nu slechts één knop. Meeste interactie gebeurt via swipe bewegingen over de touchscreen.

De Versa 2 smartwatch krijgt nieuwe slaapfuncties, waarmee gebruikers een beter inzicht krijgen in hun slaapgedrag. Met de nieuwe feature Smart Wake dat bepaald wordt via machine learning wanneer het de beste moment is om de gebruikers wakker te maken.

De nieuwe Fitbit smartwatch is tot 50 meter waterdicht, voorzien van gps en ondersteunt contactloos betalen via Fitbit Pay. Met een volle acculading zou de horloge zo’n vijf dagen mee moeten gaan.

De Fitbit Versa heeft een adviesprijs vanaf 200 euro en verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en roze. Een special edition met aluminium behuizing kost 230 euro.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments