vrijdag, juni 21, 2024
HomeGamingNintendo gaat oude Switch-modellen niet inruilen voor nieuwe

Nintendo gaat oude Switch-modellen niet inruilen voor nieuwe

Eerder deze week doken er geruchten op dat Nintendo oude Nintendo Switch-modellen gratis zou inruilen voor een nieuwe variant met verbeterde batterijduur. In een verklaring laat het Japanse bedrijf weten dat dit echter niet het geval is.

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Het Japanse bedrijf gaat later dit jaar een nieuwe model van de Nintendo Switch lanceren. Deze gameconsole heeft een verbeterde accu die maximaal 9 uur in plaats van 6,5 uur meegaat. Dit wordt mogelijk gemaakt door een nieuwe en efficiëntere chip.

De klantenservice van Nintendo liet afgelopen week aan Polygon weten dat mensen die na 17 juli een nieuwe Switch hebben gekocht, deze gratis zouden kunnen inruilen voor het nieuwe model. Alleen de verzendkosten zouden betaald moeten worden.

De pr-afdeling van Nintendo ontkracht het verhaal van de klantenservice. Er zou geen inruilprogramma zijn om de oude Switch om te ruilen voor een nieuwe model.

Naast de Nintendo Switch met verbeterde batterijduur komt er ook een ander model op de markt. De Nintendo Switch Lite is kleiner en kan niet worden aangesloten op een televisie, zoals bij de reguliere Switch wel het geval is.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments