donderdag, juli 18, 2024
HomeGadgetsVlucht vertraagd? AirHelp regelt uw claim!

Vlucht vertraagd? AirHelp regelt uw claim!

Het is natuurlijk niet leuk als je vlucht vertraagd of zelfs geannuleerd is. Gelukkig heb je nog wel als passagier verschillende rechten. Zo heeft u bij langdurige vertraging recht op compensatie voor het geleden tijdsverlies.

Airhelp

AirHelp

Afhankelijk van de afstand heb je recht op 250 to 600 euro compensatie als je meer dan drie uur later aankomt op de plaats van bestemming. Heb je je aansluitende vlucht gemist? Dan heb je recht op alternatief vervoer, mits je beide vluchten tegelijk hebt geboekt. Vertragingen door slecht weer, stakingen of bommeldingen tellen niet.

Meeste reizigers nemen niet eens de moeite om een claimformulier in te vullen op de website van de luchtvaartmaatschappij. Als jij ook zo’n reiziger bent, dan is AirHelp zeker iets voor jou! In ruil voor een kwart van de uitgekeerde claim doet AirHelp al het papierwerk voor jouw!

Wereldwijd komen maar liefst 8 miljoen mensen in aanmerking voor compensatie, maar slechts 2 procent kent zijn eigen rechten. Ken uw rechten en maak er gebruik van!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments