woensdag, juli 17, 2024
HomeAppsEen seamless digitale kassabon met Digibon, zelfs achteraf!

Een seamless digitale kassabon met Digibon, zelfs achteraf!

Papieren kassabonnen zijn super onhandig, want zeg nou zelf: hoe bewaar je die dingen en dan ook nog eens in leesbare staat? Nu zijn er natuurlijk handige scan en herken apps die je bonnen digitaal voor je bewaren, bijvoorbeeld Klippa. Maar is het niet veel handiger als je je bonnetjes automatisch en overzichtelijk op je telefoon hebt? Zo raak je ze écht nooit meer kwijt en bovendien wordt er dan heel wat papier bespaard!

Opslaan in een app naar keuze

Het Digibon platform biedt daar nu een goede uitkomst voor. Met Digibon kun je namelijk altijd en overal je digitale kassabon ontvangen, zelfs achteraf! We horen je denken: hoe werkt dit dan precies? Consumenten kunnen bij alle aangesloten winkeliers hun digitale kassabon ontvangen door simpelweg een QR-code bij de kassa te scannen. De kassabon is dan vervolgens op te slaan in een door jouw gewenst formaat op je telefoon, of app naar keuze. Digibon is onder anderen geïntegreerd met bunq, Dropbox, Google Drive en Klippa. Mocht je zijn vergeten de QR-code te scannen, dan kun je via de receipt finder op www.digibon.io te allen tijden je bon opvragen.

Digibon

Niet alleen voordelig voor de consument

Het Digibon platform is handig voor consumenten, maar ook winkeliers halen er voordeel uit. Winkeliers krijgen namelijk de mogelijkheid om spaarprogramma’s of coupons te koppelen aan de digitale kassabon. Handvatten om een langetermijnrelatie met klanten te realiseren!

Draagt bij aan een beter milieu

Naast de voordelen voor consumenten en winkeliers, draagt Digibon sterk bij aan een beter milieu. In Nederland worden jaarlijk ruim 1 miljard kassabonnen geprint met als gevolg 30 miljoen kilo niet recylebaar papieren afval. De digitale kassabon van Digibon beperkt deze vervuiling enorm. Ter compensatie plant het bedrijf zelfs nieuwe bomen om de eerder geleden schade te herstellen.

Wil je meer weten over Digibon? Kijk dan op de website of volg ze op social media (Twitter / LinkedIn)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments