Maak jouw tablet kidsproof

Tegenwoordig hebben we allemaal wel een tablet in huis. Natuurlijk een superhandig ding. Helemaal als je kinderen hebt. Ze zullen je geen hoofdpijn meer bezorgen als ze ermee spelen. Kids van tegenwoordig kunnen zelfs eerder een tablet bedienen dan praten. Het is dus erg verstandig om je tablet kidsproof te maken.

Kidsproof

Kidsproof

Voor niets schijnt de zon. Dus de apps die je download via de Apple App Store of Google Play Store zijn niet gratis. Ze hebben allemaal wel een verdienmodel. Het is dus erg belangrijk om grenzen in te stellen.

In het verleden gebruikte mijn zoontje mijn iPhone om spelletjes te spelen of YouTube te checken. Tot dat hij zonder te weten een abonnementsdienst had afgesloten. Moest wekelijks 5 euro betalen voor een dienst waarvan ik nooit had gehoord. Het was een sluwe reclame op YouTube die hij had aangeklikt.

Ik besloot een iPad voor hem te kopen. Deze heb ik volgegooid met verschillende kinderapps; spelletjes, puzzels, boeken etc etc. Het zijn allemaal gratis apps met diverse in-app aankopen. Je kinderen worden zo een beetje gelokt om een in-app te verrichten.

Apple heeft gelukkig een functie, Google waarschijnlijk ook, waarmee je je kinderen kan beperken. Je maakt via je eigen Apple ID een account aan voor je kind. Elke aankoop die hij of zij wilt doen moet eerst goedgekeurd worden door de ouders.

Je kan ook een app genaamd Mobicip installeren. Je geeft aan tot welke apps je kind toegang mag hebben. Meeste instellingen zijn al voorgeprogrammeerd. Je hoeft alleen de leeftijdscategorie in te vullen.

Je hebt nu je zelf beschermd voor onnodige uitgaven van je kinderen. Nu nog je tablet. Deze moet natuurlijk ook zo lang mogelijk meegaan. Daarom is het verstandig om een tablet hoes te gebruiken. Kinderen kunnen uit het niks de gekste dingen doen. Een extra sterke hoes zou natuurlijk geen overbodige luxe zijn.

Ik neem aan dat je liever een sterke hoesje zou willen dan je tablet ter reparatie moeten brengen. Ik kan je garanderen dat dit meer kost dan een gemiddelde case.  Ook is het raadzaam om je tablet te schermen met een screenprotector. Het beeldscherm van je tablet is ook kwetsbaar en je wilt natuurlijk ook geen krassen zien.

Op de website van Shop4tablethoes heb je ontzettend veel hoejes om je tablet goed te beschermen. Niet alleen voor iPads, maar ook voor tablets van onder meer Samsung, Acer, Asus, Google, Huawei en nog veel meer.

Het laatste nieuws

Story of Seasons: Friends of Mineral Town vanaf 10 juli verkrijgbaar voor Nintendo Switch

De langverwachte terugkeer naar een van de meest geliefde inzendingen in de originele boerderij / levenssimulatie-franchise, in Japan bekend als Bokujo Monogatari,...

‘Apple Music trekt batterij van je iPhone leeg’

Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds de komst van iOS 13.5.1 over een accu dat veel sneller leegloopt. iOS 13.5.1 zou een...

Media Markt blundert: Apple iMac voor slechts 2,19 euro!

Een Apple iMac kopen voor 2,19 euro in plaats van 2190 euro!?! Dat hoef je geen twee keer te vragen! De iMacs...

iPhone 12 in vergelijking met eerdere iPhone modellen

Als we de laatste geruchten rondom de iPhone 12 mogen geloven is Apples nieuwste smartphone niet uitgesteld en verschijnt het net als...

iPad Pro 11-inch (2020) 128GB WiFi + Cellular actie – €877,25

De jacht op de iPad Pro 11-inch (2020) kan beginnen! De iPad Pro met WiFi + Cellular kost slechts 877,25 euro bij...

Games worden gemiddeld 10 euro duurder

Games kosten al sinds 2005 een euro of zestig, maar dat gaat binnenkort veranderen. Waar films en muziek steeds duurder worden, is...

Playstation Plus 12 maanden €42,99

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 42,99 euro.

PlayStation Plus games juli 2020 zijn live

Voor de PlayStation Plus-abonnees onder ons is het vandaag dan zover! Vanaf vandaag kunnen PS Plus bezitters aan de slag met de onderstaande gratis...

iOS 13.5.1 zorgt voor batterijproblemen bij iPhone en iPad

Heb je het idee dat je iPhone- en/of iPad-batterij sneller leegloopt? Dan ben je niet alleen. Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds...

MudRunner Mobile vanaf 15 juli beschikbaar voor Android en iOS

MudRunner verscheen in 2017 voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het spel is meer dan een miljoen keer over...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox