maandag, juni 24, 2024
HomeGadgetsMaak jouw tablet kidsproof

Maak jouw tablet kidsproof

Tegenwoordig hebben we allemaal wel een tablet in huis. Natuurlijk een superhandig ding. Helemaal als je kinderen hebt. Ze zullen je geen hoofdpijn meer bezorgen als ze ermee spelen. Kids van tegenwoordig kunnen zelfs eerder een tablet bedienen dan praten. Het is dus erg verstandig om je tablet kidsproof te maken.

Kidsproof

Kidsproof

Voor niets schijnt de zon. Dus de apps die je download via de Apple App Store of Google Play Store zijn niet gratis. Ze hebben allemaal wel een verdienmodel. Het is dus erg belangrijk om grenzen in te stellen.

In het verleden gebruikte mijn zoontje mijn iPhone om spelletjes te spelen of YouTube te checken. Tot dat hij zonder te weten een abonnementsdienst had afgesloten. Moest wekelijks 5 euro betalen voor een dienst waarvan ik nooit had gehoord. Het was een sluwe reclame op YouTube die hij had aangeklikt.

Ik besloot een iPad voor hem te kopen. Deze heb ik volgegooid met verschillende kinderapps; spelletjes, puzzels, boeken etc etc. Het zijn allemaal gratis apps met diverse in-app aankopen. Je kinderen worden zo een beetje gelokt om een in-app te verrichten.

Apple heeft gelukkig een functie, Google waarschijnlijk ook, waarmee je je kinderen kan beperken. Je maakt via je eigen Apple ID een account aan voor je kind. Elke aankoop die hij of zij wilt doen moet eerst goedgekeurd worden door de ouders.

Je kan ook een app genaamd Mobicip installeren. Je geeft aan tot welke apps je kind toegang mag hebben. Meeste instellingen zijn al voorgeprogrammeerd. Je hoeft alleen de leeftijdscategorie in te vullen.

Je hebt nu je zelf beschermd voor onnodige uitgaven van je kinderen. Nu nog je tablet. Deze moet natuurlijk ook zo lang mogelijk meegaan. Daarom is het verstandig om een tablet hoes te gebruiken. Kinderen kunnen uit het niks de gekste dingen doen. Een extra sterke hoes zou natuurlijk geen overbodige luxe zijn.

Ik neem aan dat je liever een sterke hoesje zou willen dan je tablet ter reparatie moeten brengen. Ik kan je garanderen dat dit meer kost dan een gemiddelde case.  Ook is het raadzaam om je tablet te schermen met een screenprotector. Het beeldscherm van je tablet is ook kwetsbaar en je wilt natuurlijk ook geen krassen zien.

Op de website van Shop4tablethoes heb je ontzettend veel hoejes om je tablet goed te beschermen. Niet alleen voor iPads, maar ook voor tablets van onder meer Samsung, Acer, Asus, Google, Huawei en nog veel meer.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments