woensdag, juli 24, 2024
HomeGadgetsDeze vernieuwde Thuis abonnementen stel je zelf samen

Deze vernieuwde Thuis abonnementen stel je zelf samen

Nederlanders weten goed wat ze willen, en dat is ook terug te zien in het entertainment gebruik. Ze willen zelf het abonnement samen kunnen stellen zonder te hoeven betalen voor ongevraagde extra’s. Betalen voor telefonie zonder huistelefoon? Klaar ermee! Maar liefst 77% van de Telfort Alles in 1 gebruikers maakt hier namelijk geen gebruik van. Na meerdere gesprekken met hun klanten, heeft Telfort de Thuis abonnementen aangepast. Deze sluiten een stuk beter aan op de echte wensen van de Nederlander. In dit artikel lees je alles over de vernieuwde abonnementen.

Thuis abonnementen

Thuis abonnementen

Abonnement
Vanaf 16 april vind je bij Telfort nieuwe Thuis abonnementen die stukken beter aansluiten op de behoeften van de Nederlander. Je kunt tegenwoordig kiezen uit drie vernieuwde abonnementen: Internet, Internet en TV, of Internet, TV en Bellen. Zo kun je zelf kiezen welke functies je wilt gebruiken en hoef je dus niet te betalen voor iets wat je niet gebruikt. Mocht wel eens tijd worden toch?

Interactieve TV
Televisie kijken gebeurt allang niet meer alleen op de televisie. Lekker in bad met de tablet, of in de trein op de telefoon. Met de nieuwe iTV app kun je via de tablet, computer en zelfs op de smartphone programma’s kijken. Net als op de televisie kun je programma’s opnemen en terugkijken. Neem je iets op via de tablet? Dan kun je het vervolgens gewoon op de televisie kijken. Het mooiste is dat dit niet alleen mogelijk is in Nederland, maar in heel de EU. Zo kun je echt altijd en overal televisie kijken.

Televisie kijken
We hebben tegenwoordig bijna allemaal wel een Netflix abonnement. In een onderzoek vanuit Telfort werd ook vaak vermeld dat met de komst van Netflix, televisie kijken wat overbodig werd: “Ik kijk toch vooral Netflix, dus waarom zou ik moeten zappen tussen allerlei zenders? Doe mij maar gewoon meteen iets dat veel bekeken wordt.” Om hierin mee te denken heeft Telfort om die reden een basispakket samengesteld gebaseerd op de 40 meest bekeken zenders. Dit basispakket kan vervolgens eventueel uitgebreid worden met extra zenderpakketten.

Bellen
Uit onderzoek bleek dat vaste telefonie bijna niet meer gebruikt wordt.  Zo werd er als reden gegeven: “Een vast nummer is ouderwets, wie gebruikt dat nou nog?” In de nieuwe pakketten is telefonie dan ook een mogelijkheid, in plaats van een standaard dienst. Zo hoef je dus niet meer te betalen voor diensten die je helemaal niet gebruikt. Eigenlijk ook heel logisch.

De vernieuwde Thuis abonnementen zijn beschikbaar voor nieuwe klanten. Wat vind jij van de vernieuwde abonnementen?

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments