donderdag 28 maart 2024
HomeDealsRetourdeals met minimaal 15% korting bij Bol.com

Retourdeals met minimaal 15% korting bij Bol.com

Je splinternieuwe smartphone is zojuist bij je bezorgd. Je bent erg enthousiast en doet snel de verpakking open. Dan zie je het, het is de verkeerde kleur! Je bent teleurgesteld en stopt de smartphone terug in de verpakking en stuurt hem retour. Wat gebeurt er eigenlijk met alle producten die retour gaan?

Retourdeals

Retourproducten worden na een strenge kwaliteitscontrole opnieuw aangeboden voor een scherpere prijs. Bol.com noemt het Retourdeals. Zonde om er niks meer mee te doen, toch?

Een retourdeal is eigenlijk een product dat uit de verpakking is geweest en binnen de zichttermijn teruggestuurd is. Bijvoorbeeld omdat de kleur niet naar wens was of het formaat. Of gewoon omdat de koper van gedachten is veranderd.

Het assortiment van de retourdeals varieert van smartphones, computers, woonaccessoires, witgoed en nog veel meer. Als je geluk hebt kan je minimaal 15 procent besparen op je volgende aankoop. Mooi meegenomen of niet?

Bol.com heeft voortdurend kortingsacties lopen. Wil jij geen enkele Bol.com kortingscode of aanbieding missen? Houdt dat de website van e-Kortingscode in de gaten. Als mediapartner van Bol.com krijgen hun als eerste te horen wanneer er weer leuke deals komen.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws