donderdag, juli 18, 2024
HomeSmartphoneGeschiedenis van Samsung Galaxy 2009 – 2018

Geschiedenis van Samsung Galaxy 2009 – 2018 [Video]

Samsung brengt al heel wat jaren smartphones op de markt. Het Zuid-Koreaanse techgigant groeide met zijn Samsung Galaxy S-smartphone uit tot Apple’s grootste concurrent. Sterker nog, dankzij het succes van de Galaxy smartphones is Samsung wereldwijd de meest populaire smartphonefabrikant.

Samsung Galaxy 2009 – 2018

Samsung Galaxy 2009 – 2018

Dat verdient natuurlijk een terugblik op deze stormachtige opmars. Steve Jobs kondigde in 2007 de eerste generatie iPhone aan. Destijds betekende dit een revolutie voor de smartphones. Andere smartphonefabrikanten en mobiele besturingssystemen konden op dat moment niet tippen aan de iPhone.

Google werkte in de tussentijd druk aan zijn eigen mobiele besturingssysteem Android. De eerste Android toestellen kwamen in 2008, maar deze konden niet concurreren met de iPhone. Qua gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden liepen de eerste Android smartphones ver achter. Dat veranderde echter toen de eerste Samsung Galaxy S-toestel verscheen.

In de afgelopen negen jaar hebben we een hoop Samsung smartphones gezien. Hiervan heb ik een video gemaakt. Deze is hieronder te bekijken.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments