maandag, juli 15, 2024
HomeSmartphoneDrie nieuwe iPhones met iPhone X-ontwerp in 2018

Drie nieuwe iPhones met iPhone X-ontwerp in 2018

De Apple iPhone X is sinds begin november verkrijgbaar in onder meer Nederland. Hoewel we nog ruim een jaar moeten wachten op nieuwe iPhones van het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino, duiken de eerste geruchten over zijn opvolger al op – ja, nu al.

Nieuwe iPhones

Nieuwe iPhones

Volgens het doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo brengt Apple in het najaar van 2018 weer drie nieuwe iPhones uit. Alle drie de toestellen zouden nagenoeg een randloos display hebben.

De beste man verwacht dat het Amerikaanse bedrijf het ontwerp van de iPhone X zal toepassen bij de aankomende iPhones van volgend jaar.

Volgend jaar zou de iPhone X maar liefst twee opvolgers krijgen. Eén met een schermformaat van 5,8-inch en een tweede toestel met een 6,5-inch schermformaat. Beide smartphones zouden uitgerust worden met een OLED-scherm.

Het derde iPhone-model zou naar verluidt een 6,1-inch LCD-display krijgen als de huidige iPhone 8, maar wel hetzelfde design van de iPhone X. Dit toestel zou wel mindere specificaties krijgen. Ming-Chi Kuo denkt dat dit toestel de opvolger wordt van de iPhone SE.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments