PS4 Gran Turismo SPORT bundel aangekondigd

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog een nieuwe PS4 Gran Turismo SPORT bundel aangekondigd. De nieuwe PlayStation bundel is een gelimiteerde editie en staat in teken van Gran Turismo SPORT.

PS4 Gran Turismo SPORT bundel

GT SPORT ligt over zo’n twee maanden in de winkelschappen. Het competitieve racegame bevat meer dan 150 auto’s en twintigtal tracks.

De verwachtingen zijn natuurlijk hooggespannen. Sony maakt dan ook alles klaar om de release in de verf te zetten en daar hoor natuurlijk een Limited Edition PlayStation 4 console bij.

  • PS4 Slim 500GB Jet Black
  • PS4 Slim 1TB Jet Black
  • PS4 Slim 1TB Jet Black + 2e controller
  • PS4 Pro 1TB Jet Black
  • PS4 Slim GT SPORT Limited Edition

Deze bundels bevatten de normale editie van de game. De Limited Edition bevat de “Day One” versie van het spel. Deze omvat onder andere een zestigtal PS4 avatars en $250.000 in-game credits.

Het laatste nieuws

iPad Pro 11-inch (2020) 128GB WiFi + Cellular actie – €877,25

De jacht op de iPad Pro 11-inch (2020) kan beginnen! De iPad Pro met WiFi + Cellular kost slechts 877,25 euro bij...

Games worden gemiddeld 10 euro duurder

Games kosten al sinds 2005 een euro of zestig, maar dat gaat binnenkort veranderen. Waar films en muziek steeds duurder worden, is...

Playstation Plus 12 maanden €42,99

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 42,99 euro.

PlayStation Plus games juli 2020 zijn live

Voor de PlayStation Plus-abonnees onder ons is het vandaag dan zover! Vanaf vandaag kunnen PS Plus bezitters aan de slag met de onderstaande gratis...

iOS 13.5.1 zorgt voor batterijproblemen bij iPhone en iPad

Heb je het idee dat je iPhone- en/of iPad-batterij sneller leegloopt? Dan ben je niet alleen. Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox