zondag 14 april 2024
HomeGamingGran Turismo Sport bevat geen microtransacties

Gran Turismo Sport bevat geen microtransacties

Een van de dingen die ik erger aan veel games van tegenwoordig is dat ze dlc’s krijgen en daarnaast ook nog eens microtransacties bevatten. Het voelt alsof ontwikkelaars en uitgevers je een halve spel leveren en de resterende helft dien je dan extra te kopen met dlc’s en microtransacties. Gelukkig doet Gran Turismo Sport niet mee aan deze trend.

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport

Microtransacties zijn meestal geen interessante dingen, maar meer cosmetische extra’s. Desalniettemin verdienen de uitgevers een hoop centjes eraan. Ik ben zelf niet vies van microtransacties omdat ik het toch niet koop. Maar met dlc’s daarentegen wordt je wel zo een beetje gedwongen om het te kopen. Als het spel leuk is en het bevalt wil je natuurlijk verder spelen en nieuwe maps en dergelijke zijn dan de nieuwe uitdagingen.

Kazunori Yamauchi, bedenker van Gran Turismo, heeft bekendgemaakt dat Gran Turismo SPORT geen microtransacties zal bevatten. Dat is natuurlijk erg fijn om te horen dat GT SPORT niet meedoet aan deze trend.

Om verder te komen in de game moet je echt alles zelf vrijspelen. Je kan dus niet even met echt geld een betere auto kopen om de race te winnen. Feels like old times!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws