zondag, juni 16, 2024
HomeSmartphoneBeste iPhone 6S functies

Beste iPhone 6S functies

Apple mag dan misschien niet heel erg vernieuwend zijn met de iPhone 6S, maar het toestel heeft wel een aantal functies die je onmogelijk uit kan voeren met een oudere iPhone. We hebben de beste iPhone 6S functies voor je op een rijtje gezet.

Beste iPhone 6S functies

Beste iPhone 6S functies

De iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zijn inmiddels niet meer de nieuwste topmodellen van Apple. Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino heeft wel met de komst van de iPhone 6S (Plus) een aantal vette functies geïntroduceerd. Denk hierbij aan onder meer Live foto’s en 3D Touch.

Tussen apps wisselen

Wisselen tussen opstaande apps kan je natuurlijk op elke iPhone. Dit doe je door tweemaal op de homeknopje te drukken. Dat kan natuurlijk ook bij de iPhone 6S, maar je hebt ook een andere mogelijkheid. Druk hard op de linkerkant van het scherm en veeg naar het midden om snel van app te wisselen.

3D Touch gevoeligheid aanpassen

Als je bang bent dat je het scherm van je iPhone kapot drukt door 3D Touch, dan kun je de gevoeligheid aanpassen. Ga naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > 3D Touch en pas de gevoeligheid naar wens aan. Nu hoef je minder op het scherm te drukken om een 3D touch functie te openen.

Live Foto’s als achtergrond

Op het moment dat je een foto neemt worden enkele secondes voor en na het tikken op de sluiterknop vastgelegd. Bij Live Foto’s druk je wat harder op je scherm, dan komen ze als het ware tot leven. Naast het nemen en bekijken van Live Foto’s kan je het ook instellen als achtergrond van je lockscreen. Als je dan wat harder op het scherm drukt kom je foto tot leven.

Video resolutie aanpassen

Filmen kan je natuurlijk met elke iPhone, maar nu kan je ook 4K op 30 bps opnemen. BPS staat voor beelden per seconden. Des te hoger dat getal is, des te vloeiender de video. 4K, 720p en 1080p staat voor de resolutie. Om de resolutie te wijzigen ga je naar Instellingen > Foto’s en Camera > Neem een video op.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments