vrijdag 19 april 2024
HomeGamingBattlefield 1 - They Shall Not Pass uitbreiding bevat zombie easter egg

Battlefield 1 – They Shall Not Pass uitbreiding bevat zombie easter egg

De They Shall Not Pass uitbreiding is vanaf maart 2017 verkrijgbaar voor Battlefield 1 Premium Pass houders. De dlc staat geheel in het teken van het Franse leger.

Tijdens de slag om Verdun waren er zoveel granaten gebruikt dat er enorme bosbranden ontstonden. DICE probeert dit zo goed mogelijk in de nieuwe map te verwerken die zich afspeelde tijdens het Devil’s Anvil gevecht.

In Fort Vaux heeft het Franse leger zich verzet tegen Duitse aanvallen. De ondergrondse tunnels moeten voor hectische close-quarter combat zorgen. In Soissons heeft het Franse leger met grote tanks een aanval gelanceerd om belangrijke bruggen over de rivier de Aisne te veroveren. Tanks spelen een grote rol in deze map.

Gamers die al toegang hebben tot de content hebben iets opmerkelijks gehoord. Zodra ze bij een bepaalde deur of in een bepaalde ruimte kwamen was er een vreemd geluid te horen. Dat geluid doet bijzonder veel denken aan zombies. Het ziet er naar uit dat het weer een easter-egg jacht is die verder gaat waar de vorige ophield.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws