zondag, juni 16, 2024
HomeGamingResident Evil 7 Banned Footage dlc release bekend

Resident Evil 7 Banned Footage dlc release bekend

Resident Evil 7: Biohazard ligt sinds twee dagen in de winkelschappen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC en ontwikkelaar Capcom maakt alvast de releasedatum van de Banned Footage dlc voor Resident Evil 7 bekend.

Banned Footage dlc

De Resident Evil 7: Biohazard – Banned Footage (Vol. 1) uitbreiding is vanaf 31 januari te downloaden voor de PS4. Xbox One en PC-gamers moeten wachten tot 21 februari.

De Banned Footage dlc voegt twee nieuwe hoofdstukken en een nieuwe modus genaamd Nightmare modus toe aan de game. In deze nieuwe modus moet je vijanden verslaan en zien te overleven tot de zon opkomt.

De Banned Footage Vol. 2 lanceert op 14 februari op de PS4 en 21 februari op de Xbox One en PC. Deze uitbreiding voegt twee nieuwe VHS Tape Scenario’s aan de game toe. In deze scenario’s is onder andere te zien hoe de familie Baker er vroeger uitzag.

Vol. 2 brengt ook Jack’s 55th Birthday modus met zich mee. In deze modus moet je Jack binnen een bepaalde tijdspanne zoveel mogelijk voedsel voeren. De modus staat los van de Tapes en het verhaal.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments