donderdag, juli 18, 2024
HomeGamingNintendo Switch kost 300 dollar en vanaf 3 maart verkrijgbaar

Nintendo Switch kost 300 dollar en vanaf 3 maart verkrijgbaar

Nintendo heeft de releasedatum en de prijs van de Switch console bekendgemaakt. Nintendo Switch ligt vanaf 3 maart in de winkelschappen voor 300 dollar. Waarschijnlijk zal het voor ons 300 euro kosten.

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Het Japanse bedrijf toonde vorige jaar al de Nintendo Switch. Je kan het als handheld gebruiken, maar ook gewoon aan je televisie koppelen om thuis te gamen. Onderweg is de Switch een soort tablet met afneembare Joy-Con-controllers aan weerszijden. Bij multiplayer games is het ook mogelijk dat beide spelers één van de twee controllers gebruiken.

Als je de Switch als een thuis console wilt gebruiken dien je de tablet in een dock te plaatsen. De twee controllerhelften worden samengevoegd tot één controller.

De Nintendo Switch beschikt over een 6,2-inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Als je de console aansluit op je tv heeft het een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

De console draait op een aangepaste Nvidia Tegra-processor met 32GB aan opslagruimte. Dat kan uitgebreid worden met een micro-SD-kaart.

RELATED ARTICLES

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments