vrijdag, juni 21, 2024
HomeGaming'Red Dead Redemption 2 heeft 3 speelbare hoofdrolspelers'

‘Red Dead Redemption 2 heeft 3 speelbare hoofdrolspelers’

Rockstar Games kondigde eind oktober Red Dead Redemption 2 aan. De veelbesproken game komt ergens in 2017 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is één van de games waar veel gamers met smart op zitten te wachten. Van ontwikkelaar Rockstar zullen we voor lange tijd waarschijnlijk niks van horen. Gelukkig zijn er mensen die stiekem informatie weten te bemachtigen.

Een 4Chan gebruiker claimt nieuwe informatie in handen te hebben over de aankomende Red Dead Redemption game. De beste man voorspelde eerder ook al de komst van GTA Online.

Zo zijn er volgende de beste man maar liefst drie speelbare hoofdrolspelers in Red Dead Redemption 2. De game zou zich alvorens Red Dead Redemption afspelen. De speelbare hoofdacteurs zijn allen lid van John Marston’s oude gang. Hierbij meldt hij echter wel duidelijk dat Marston niet tot een van de hoofdacteurs behoort.

Red Dead Online

Tot slot meldt de 4Chan gebruiker dat Red Dead Online enkele weken later online komt. Rockstar Games zou iedereen alle tijd willen geven om de singleplayer modus uit te laten spelen. Ook is dit een manier om de online servers in balans te houden.

Red Dead Online zou wel gewoon bij de game zitten, maar na enkele weken na de release van Red Dead Redemption 2 geactiveerd worden.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments