vrijdag, juli 19, 2024
HomeSmartphoneWissel je oude iPhone in voor een nieuwe

Wissel je oude iPhone in voor een nieuwe

Heb je op dit moment nog een oude iPhone en ben je toe aan een nieuwe? Dan kun je tegenwoordig je oude iPhone inruilen voor een extra korting. Steeds meer mensen vinden het niet meer nodig om hun oude iPhone nog te bewaren. Ze zijn er namelijk achter gekomen dat ze het toestel toch niet meer gaan gebruiken, bij eventuele problemen met het nieuwe toestel kan deze weer worden gerepareerd. Hoe fijn is dat dat jij eenvoudig geld krijgt voor je oude toestel en je daarnaast iemand blij maakt met deze iPhone? Zo geef je jouw oude toestel een tweede leven en draag je bij aan een beter milieu.

Hoe werkt het?

Het inleveren van je oude iPhone gaat heel eenvoudig. Je iPhone verkopen is namelijk binnen een paar minuten geregeld via speciale inruil websites. Deze bedrijven, die als core business iPhones inruilen voor geld geven je vooraf een schatting van de inruilwaarde. Deze inruilwaarde wordt bepaald aan de hand van de gegevens die je hebt ingevuld in de speciaal ontwikkelde module.

En wat is een oude iPhone nog waard?

Zo krijg je tegenwoordig bijvoorbeeld een oude iPhone 8 tot 80 euro. Heb je nog een oude iPhone 11? Dan kun je tot wel 330 euro krijgen wanneer je dit toestel inlevert! En bij een iPhone 13 Pro Max loopt de vergoeding op tot maximaal 900 euro. Deze vergoedingen zijn vanzelfsprekend dagwaardes en zullen in de loop der tijd veranderen. Ook is de vergoeding afhankelijk van de conditie waar het toestel verkeert en het de hoeveelheid opslagcapaciteit.

Inleveren maar

Nadat de waarde van het toestel duidelijk is kan het toestel worden opgestuurd. In de meeste gevallen zul je hiervoor een gratis verzendlabel krijg zodat je het toestel kunt inleveren bij een PostNL punt. Het toestel wordt vanaf daar gratis opgestuurd na het bedrijf. Na binnenkomst zal een specialist controleren of het toestel overeenkomt met de vragen die je hebt ingevuld in de speciale inruil module. Als alles akkoord is zal het bedrag worden overgemaakt die in de module is gegeven, zo niet dan zal er contact met je worden opgenomen.

In de meeste gevallen kopen de meeste mensen eerst een nieuwe of refurbished iphone. Vervolgens ruilen ze het oude toestel in zodat je altijd nog de tijd hebt om alle gegevens veilig over te zetten en het nieuwe toestel ook goed te testen.

Extra tips bij het verkopen van je iPhone

Ga jij zelf je oude iPhone verkopen aan een bedrijf? Let dan goed op dat je dit bij een betrouwbare aanbieder doet. Veel bedrijven zitten niet in Nederland en dan is de kans groot dat het veel langer duurt voordat jij je geld hebt. Van bedrijven binnen Nederland ontvang je het geld in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen. Zeker weten dat het een goed bedrijf is? Lees dan altijd de beoordelingen zodat je precies weet wat de reputatie van het bedrijf is.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments