zaterdag, juni 22, 2024
HomeDealsDagdeal: Google Nest Wifi Router & Point - van €259 voor €188

Dagdeal: Google Nest Wifi Router & Point – van €259 voor €188

Een traditionele wifi router voldoet, door het relatief beperkte bereik, allang niet meer aan onze digitale wensen. En hoe verder weg, hoe zwakker zijn signaal wordt. Ja, natuurlijk zijn er extenders, maar het gebruik daarvan gaat weer ten koste van de prestaties. Gelukkig komt Google met dé oplossing. Deze Wifi Nest met Wifi Point!

Google Nest Wifi Router en Wifi Point

Nest Wifi voorziet je hele huis van snelle en betrouwbare wifi. Eén Nest Wifi-router met één Wifi-punt is sterk genoeg om tot honderd verbonden apparaten te verwerken en snel genoeg om meerdere 4K-video’s tegelijk te streamen.

Schakelbaar systeem voorkomt bufferen

Geen gebuffer dus meer! Het maakt niet uit of je op de zolder zit of in de kelder. Geldt natuurlijk ook voor de woonkamer, slaapkamer en werkkamer, maar dat begrijp je wel. 😉 Nest Wifi is namelijk een schaalbaar systeem dat je door het hele huis een consistent en krachtig signaal biedt. Het verbindt je van kamer naar kamer met het snelste Wifi-punt en voorkomt buffering.

Optimaal

Zet je netwerk op het beste kanaal en de snelste band om overbelasting te voorkomen. En dankzij regelmatige software-updates wordt je wifi in de loop van de tijd beter.

Smartspeaker met Google Assistent

Google zou Google niet zijn als de wifi-punten niet van Google Assistent zouden voorzien. Wij kunnen inmiddels niet meer zonder. Gelukkig is elk Nest Wifi‑punt tevens een smartspeaker met de Google Assistent.

Beveiliging

Ook daar hoef je Google niks over te vertellen. Met hun automatische updates en de geavanceerde beveiligings-chip in de Nest Wifi-Router helpt Google jouw netwerk optimaal te beveiliging.

Gemak

Dat is waar Google voor staat: geen gezoek op internet dankzij hun zoekmachine, al je vragen direct beantwoord dankzij Google Assistent. En ook YouTube weet precies wat je wilt zien. 😉 Het zal je daarom ook niet verbazen dat dit wifi-systeem supermakkelijk in te stellen is in heel je woning. De router wordt aangesloten op je modem en maakt een netwerk met een sterk en betrouwbaar signaal. Het Wifi-punt werkt met de router voor meer bereik en snelle wifi in elke kamer.

En bediening is altijd binnen bereik: het Nest Wifi-punt is namelijk de smartspeaker met de Google Assistent, zodat je met je stem muziek kunt afspelen, je wifi-netwerk kunt beheren, antwoorden kunt krijgen, je verbonden apparaten kunt bedienen en meer.

Dekking

Deze deal omvat één Nest Wifi-Router en één Wifi Punt en biedt daarmee een dekking to 120 m². Dit schakelbare systeem is zo ver uit te breiden als je zelf wilt. Elk Wifi Punt dat je eraan koppelt, zorgt voor een extra bereik tot 100 m².

Hèhè, eindelijk de wifi-prestaties en het gemak waar je altijd al behoefte aan had! Tenminste, als je snel genoeg bent om deze deal binnen te slepen.

Bij iBOOD kost de Google Nest Wifi Router & Point alleen vandaag 188 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments