zondag, juni 16, 2024
HomeAppsBLOX lanceert nieuwe crypto trading app voor beginners en serieuze investeerders

BLOX lanceert nieuwe crypto trading app voor beginners en serieuze investeerders

BLOX heeft na anderhalf jaar ontwikkelen een nieuwe app gelanceerd voor iedereen die wil investeren in bitcoin en cryptocurrency. Met meer dan 25 cryptocurrency’s biedt BLOX veel investeringsmogelijkheden. Bovendien is de app speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse gebruikers, onder andere door de integratie met iDEAL.

BLOX

Investeren in bekende cryptocurrency’s zoals bitcoin, XRP, ethereum en chainlink is nog nooit zo simpel geweest. De nieuwe app is snel. duidelijk en ontwikkeld op basis van de wensen van de community.

En die community van BLOX-gebruikers betekent alles. Honderden gebruikers hebben hun mening gegeven om BLOX naar een hoger niveau te tillen. 

Snel en simpel

Steevast werd de wens uitgesproken voor een app die snel is, zodat doorgewinterde traders snel kunnen inspelen op marktverschuivingen. Maar de app moet ook simpel zijn, zodat de drempel laag is om te beginnen met investeren in bitcoins. Dat laagdrempelige vertaalt zich onder andere naar de mogelijkheid om al vanaf 1 euro te investeren.

Bij de ontwikkeling van BLOX is goed nagedacht over veiligheid. De app is een gesloten systeem, waarbij het account gekoppeld is aan één bankrekeningnummer. Hiermee is er geen gevaar meer dat hackers er met coins of geld vandoor gaan. Het geld kan alleen naar jouw persoonlijke bankrekening.

Daarnaast sprak de community de wens uit om nog beter inzicht te krijgen in hun portfolio. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. In de nieuwste versie van de app bekijken gebruikers in een handig overzicht de totale verdeling van hun portfolio.

Delen is leuker

Ook het sociale aspect is niet vergeten, want wat is er leuker dan winst maken? Samen winst maken. Gebruikers kunnen vrienden, familie en collega’s tijdelijk 10 euro starttegoed geven door hun eigen vriendencode te delen. Tijdelijk krijgen gebruikers maar liefst 20% over alle transactiekosten over trades van vrienden.

Om zeker te weten dat BLOX echt snel en simpel is, heeft iedereen bij BLOX hun moeder uitgenodigd. Tijdens de moeder-test, lukte het 90% om binnen enkele minuten bitcoin te kopen.

Test geslaagd.

De app BLOX is gratis te downloaden voor iOS en voor Android.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments