woensdag, juli 24, 2024
HomeDealsDagdeal: Microsoft Surface Pro 4 i7, 8GB, 256GB - van €1799 voor...

Dagdeal: Microsoft Surface Pro 4 i7, 8GB, 256GB – van €1799 voor €599,95

Dit lichtgewicht, compacte maar krachtige apparaat is perfect voor al jouw dagelijkse activiteiten. Het is de tablet die jouw laptop kan vervangen. De Microsoft Surface Pro 4 is ongelooflijk licht (786 gram) en gemakkelijk te hanteren.

Microsoft Surface Pro 4

Maak je presentaties terwijl je onderweg bent (natuurlijk niet als je achter het stuur zit hè!), maak je werk nog even af terwijl je alweer onderweg naar huis bent en breng je creativiteit tot uiting met de uitgebreide grafische programma’s zoals Photoshop. De Surface Pro 4 kan het allemaal gemakkelijk aan. In combinatie met de type cover (niet inbegrepen), kan deze tablet worden gebruikt als een laptop. Ga eenvoudig van laptop naar tablet en omgekeerd met de multi-positie kickstand en toetsenbord (niet inbegrepen).

Goed beeld

Het 12,3-inch PixelSense display heeft een extreem hoog contrast en een lage weerkaatsing, waardoor het extra makkelijk is om op deze tablet te werken, ook in de zon.

Alles wat je nodig hebt

De Surface Pro 4 bevat geavanceerde draadloze mogelijkheden en alle poorten die je nodig hebt, zo maak je gemakkelijk verbinding met andere apparaten en accessoires.

Lekker snel werken

Deze Surface Pro 4 is voorzien van de nieuwste gezichtsherkenningscamera-technologie. Met Windows Hello, weet de Surface Pro 4 dat jij jij bent, en zal je aanmelden zonder dat jij een wachtwoord moet invoeren. Krabbel snel en gemakkelijk ideeën en notities neer met de Surface Pen (niet inbegrepen). Schrijven met de Surface Pen voelt net zo vloeiend en precies als het schrijven met een balpen op papier.

Goede prestaties

De Surface Pro 4 heeft een 6e generatie i7-processor en 256GB SSD voor snelle prestaties. De 6e generatie Intel Core i7-processor is niet alleen krachtiger, maar is ook stiller, blijft koeler en is efficiënter dan voorheen. Deze prestaties, plus de indrukwekkende levensduur van de batterij (tot 9 uur), maakt de Surface Pro 4 tot jouw mobiele werkstation die meerdere professionele programma’s tegelijk draait. En met de 5 megapixel front-facing en 8MP autofocus rear-facing camera, is ook een video-conferentie met jouw collega’s uit de hele wereld een zeer prettige ervaring.

Wanneer je op zoek bent naar het beste van beide werelden – een device om mee te werken, zonder die tabletfunctionaliteit te verliezen – dan is de Microsoft Surface Pro 4 jouw machine!

Bij iBOOD kost de Microsoft Surface Pro 4 alleen vandaag 599,95 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments