woensdag, juni 19, 2024
HomeDealsPlayStation Plus 365 dagen (USA) voor slechts €28,82

PlayStation Plus 365 dagen (USA) voor slechts €28,82

We hebben een zeer aantrekkelijke PlayStation Plus actie voor je gevonden. Een PlayStation Plus 365 dagen kaartje voor slechts 28,82 euro! Ik hoor je al allemaal vragen stellen, wat? hoe? waar? Lees verder!

PlayStation Plus 365 dagen

Om gebruik te kunnen maken van deze super actie heb je een Amerikaanse PlayStation-account nodig. Je hoeft het Amerikaanse account niet te gebruiken. Je kan gewoon alles doen met je main account. Om de PS Plus-features te kunnen gebruiken en de gratis games te kunnen downloaden moet je wel het Amerikaanse account als primair instellen op je PlayStation.

Je kunt via Eneba.com een PlayStation Plus 365 dagen abonnement voor 28,82 euro scoren. Wie de website niet kent, het is een betrouwbare site waar ik al jaren boodschappen doe.

Als je opzoek was naar een goedkope PlayStation Plus 365 dagen abonnement dan is dit je kans om toe te slaan! Let wel op dat het een actie is die gebonden is aan de beschikbare voorraad, OP=OP. Voor meer informatie kan je terecht op website van Eneba.

Heb je liever een Nederlandse PlayStation Plus kaartje? Klik dan op de volgende link alle PlayStation Plus aanbiedingen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments