HomeDealsNintendo Switch actie – vanaf 317,17 euro

Nintendo Switch actie – vanaf 317,17 euro

Wordt het de PlayStation 5 of de Xbox Series X/S? Beide next-gen consoles liggen vanaf medio november in de winkelschappen, maar zijn helaas overal uitverkocht. Retailers annuleren zelfs pre-orders. Ik zou zeggen bespaar alle moeite en hoofdpijn en ga voor een Nintendo Switch!

Nintendo Switch actie

De Switch is inmiddels al ruim drie jaar op de markt en beschikt over toffe games voor zowel oud als jong. Dank aan enorm populaire games als Pókemon, Super Mario, Zelda en Animal Crossing. Alle games waar je ongetwijfeld uren zoet mee zult zijn.

Sinds het coronavirus was de handheld slecht leverbaar en retailers die het nog op voorraad hadden maakte misbruik van de situatie en verkochten de Nintendo Switch duurder dan de adviesprijs. De Nintendo Switch is nu weer uit voorraad leverbaar en is direct ook in de aanbieding. Zo is hij verkrijgbaar vanaf 308 euro! Ook de Nintendo Switch Lite is momenteel in de aanbieding voor 199,83 euro.

Laatst bijgewerkt op 30-10-2020

Nintendo Switch Grijs

Nintendo Switch Rood/Blauw

Nintendo Switch + Fortnite Special Edition bundel

Nintendo Switch + Pokémon Sword bundel

Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe bundel

Nintendo Switch + Super Mario Smash Bros: Ultimate bundel

Nintendo Switch + Super Mario Party bundel

Nintendo Switch + Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokyo2020

Heb je liever een andere Nintendo Switch bundel? Neem dan even een kijkje naar dit artikel met alle beschikbare Nintendo Switch bundels en acties op een rijtje.

Mobiele versie afsluiten