LG presenteert smartphone met draaiend tweede scherm

LG heeft een nieuwe smartphone aangekondigd, waarvan het tweede scherm 90 graden gedraaid kan worden. Het tweede scherm van de LG Wing kan onder meer gebruikt worden voor een tweede app of als bedieningselement voor bijvoorbeeld de camera-app.

LG Wing

Het primaire scherm van de LG Wing is een 6,8-inch OLED-scherm met een resolutie van 2460 pixels 1080 pixels. Het tweede scherm is een 3,9-inch OLED-scherm met een resolutie van 1240 bij 1080 pixels.

Op beide schermen kunnen apps worden geopend. Zo kan je bijvoorbeeld het gekantelde scherm gebruiken om een video te kijken, terwijl je op het onderste scherm bijvoorbeeld zit te appen.

LG Wing

Onder de motorkap beschikt de LG Wing over een Snapdragon 765G met ingebouwd X52-modem met 5G, 8GB aan werkgeheugen en 4000 mAh-accu. Het toestel verschijnt in een variant met 128GB en een variant met 256GB opslagruimte.

Op de achterkant van de telefoon zijn drie camera’s geplaatst. Het toestel komt voor het eind van het jaar uit in onder meer Nederland. LG heeft geen uitspraken gedaan over de prijzen van het toestel.

Het laatste nieuws

PlayStation Plus 12 maanden v.a. 49,99 euro

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 49,99 euro.

Nintendo Switch bundels en aanbiedingen

Als je van plan bent om binnenkort een Nintendo Switch bundel te kopen dan is het natuurlijk verstandig om eerst alle retailers met elkaar te...

PS4 Slim, PS4 Pro & PS4 bundels aanbiedingen

Als je van plan bent om binnenkort een splinternieuwe PS4 bundel te kopen dan is het natuurlijk altijd verstandig om het te vergelijken,...

PS4 + FIFA 21 bundels vanaf 339 euro

Voetballiefhebbers kunnen vanaf volgend maand weer aan de slag met een gloednieuwe FIFA-game, want dan ligt FIFA 21 in de winkelschappen voor...

Dagdeal: Ring Video Deurbel 2e gen. – van €99 voor €79,95

"You can ring my bèèè-èèè-èèèll, ring my bell" zong Anita Ward. Maar open doen? Ho, maar. Want soms heb je een lange dag gehad...

Gerelateerde artikelen