dinsdag 19 maart 2024
HomeDealsDagdeal: Apple iPad mini 5 - 64GB WiFi – van €576,88 voor...

Dagdeal: Apple iPad mini 5 – 64GB WiFi – van €576,88 voor €349,95

De iPad mini 5 is dun, licht en draagbaar, waardoor hij ideaal is voor onderweg. Hij weegt amper 300 gram en is maar 6,1 mm dun. Je houdt ’m dus makkelijk vast in één hand en je haalt ’m ook makkelijk tevoorschijn wanneer de inspiratie toeslaat.

iPad mini 5

Het 7,9″-scherm maakt deze iPad niet alleen compact, maar ook betaalbaar. En in de meeste gevallen is dit formaat scherm ook alles wat je nodig hebt. Natuurlijk is deze nieuwste iPad mini dan wel voorzien van zo’n prachtig Retina-display. Hij draait op Apple’s razendsnelle en betrouwbare A12 Bionic-chip. Behoorlijk krachtig dus voor zo’n compact formaat. En nu dus extra voordeling bij iBOOD!

Met de camera’s aan de voor- en achterkant van iPad mini 5 maak je schitterende foto’s en video’s. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt ook FaceTime-gesprekken voeren met je vrienden, documenten scannen en annoteren, of zelfs met augmented reality de nieuwe inrichting van je woonkamer bekijken.

Een zee aan ruimte voor al je digitale spul. Want met 64 GB aan opslagcapaciteit ben jij wel even onder de pannen! Deze dikke deal betreft een wifi-only model. Het enige dat je nu nog rest is je haasten naar die oranje knop, want voor je het is ‘ie weg!

Bij iBOOD kost de Apple iPad mini 5 alleen vandaag 349,95 euro!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws