zondag, juni 16, 2024
HomeDealsSuper Mario 3D All-Stars verkrijgbaar vanaf 55,99 euro

Super Mario 3D All-Stars verkrijgbaar vanaf 55,99 euro

Tijdens een speciale Nintendo Direct-presentatie heeft Nintendo een hoop nieuwe games aangekondigd. Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van Mario brengt het Japanse techgigant Super Mario 3D All-Stars uit.

Super Mario 3D All-Stars

Ontdek drie van Mario’s grootste 3D-avonturen met Super Mario 3D All-Stars op de Nintendo Switch! Deze speciale bundel bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy, alle drie geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch met verbeterde HD-graphics, Joy-Con-besturing en een muziekspeler met de epische soundtracks van alle drie de games!

Alle drie de games zijn geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch met verbeterde Joy-Con-besturing, inclusief HD-trilfunctie! Je kunt de Joy-Con-controllers ook gebruiken om het gevoel van de bewegingsbesturing van de Wii-afstandsbediening na te bootsen in Super Mario Galaxy. Dankzij de verbeterde beeldresolutie en HD-graphics kun je volledig opgaan in Mario’s diverse avonturen! Er zijn drie soundtracks met meer dan 170 nostalgische nummers inbegrepen. Ga waar en wanneer je maar wilt op in een oase van muziek uit elke game!

Deze speciale Mario-bundel is echter in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en zal verkrijgbaar zijn tot maart 2021.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments