maandag, juli 15, 2024
HomeDealsDagdeal: Apple iPad 7 (2019) - €299,95

Dagdeal: Apple iPad 7 (2019) – €299,95

De jacht op de iPad 7 kan beginnen! Maar misschien toch nog even checken waarom je dit pareltje in huis moet halen? Dit is misschien wel het meest opvallende aan deze zevende generatie van de iPad. Apple heeft er namelijk voor gekozen om het scherm wat te vergroten. Jarenlang had de iPad een 9,7-inch scherm en nu mogen we daar 0,5 inches bij optellen. Het 10,2-inch Retina-display is voorzien van Multi‑Touch, led-achter­grond­­verlichting en IPS-technologie.

Apple iPad 7

Apple Pencil (1e generatie) en Smart Keyboard worden ondersteund. Zo maakt deze nieuwste iPad het mogelijk om nog creatieve en productiever te werk te gaan. Schrijf snel wat notities op met je Apple Pencil, annoteer bestanden en foto’s, en ga meteen creatief aan de slag als je een ingeving hebt. Met het Smart Keyboard typ je op een fullsize toetsen­bord wanneer je er een nodig hebt en vouw je hem daarna weer terug tot een supersterke en lichte cover. Pairen of opladen is niet nodig.

iPadOS

In het najaar van 2019 kwam Apple ook met een nieuw besturingssysteem speciaal van de iPad. Dit besturingssysteem is gebaseerd op iOS en heeft daarnaast hoop extra’s speciaal voor de iPad. Zo zijn de veelzijdige apps speciaal ontworpen voor een groot Multi‑Touch-display. Multitasken gaat heel eenvoudig met intuïtieve bewegingen. Met Slide Over heb je je favoriete apps altijd bij de hand. En met je vinger zet je bestanden snel waar je ze wilt hebben.

Nieuw begin­scherm

Het begin­scherm is herontworpen speciaal voor het grote iPad-display. De vernieuwde lay‑out laat meer apps zien. Bovendien kun je handige widgets vastmaken op de voorpagina.

Apps in meerdere Spaces

Werk in meerdere Spaces met dezelfde app en bekijk alle Spaces waarin je een bepaalde app hebt geopend, door op het symbool te tikken in het Dock.

Tekst bewerken

Het geweldige aan iPad is dat je via eenvoudige, intuïtieve bewegingen bijna alles kunt doen met Multi‑Touch. In iPadOS gaat het selecteren en bewerken van tekst met alleen je vingers nu nog gemakkelijker.

Heb je eigenlijk nog wel een laptop nodig?

Hoe dan ook, of dat voor jou het geval is kom je vanzelf wel achter, als je deze iPad eenmaal in huis hebt. Want wat je sowieso nodig hebt is deze 7e generatie iPad met groter scherm, A10 Fusion Chip, Smart Connector en iPadOS!

Bij iBOOD kost de Apple iPad 7 (2019) 32 GB alleen vandaag 299,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments