maandag, juni 24, 2024
HomeDealsAanbieding: Philips Ambilight 65" Android TV 4K UHD 65PUS7354

Aanbieding: Philips Ambilight 65″ Android TV 4K UHD 65PUS7354

Beleef je kijkervaring nog intenser met deze 65” 4K Ambilight van Philips. Verbind je Philips Hue met de tv en zelfs ‘Bed en Breakfast’ wordt legendarisch. En voor deze 65″ (164 cm!) UHD tv buigen wij diep door de knieën. We noemen een handjevol royale redenen om deze majestueuze machine aan te schaffen voor je huis.

Ambilight

Philips’ eigen Ambilight technologie is meer dan lampjes achterop je tv. Veel meer dan dat. Het past zich aan aan wat er op het scherm wordt getoond. Hierdoor is je kijkervaring veel intenser. Ook geeft het je ogen meer rust omdat het verschil tussen het heldere licht en je donkere kamer minder is. Heb je thuis al Philips Hue? Dan verbind je ze in een handomdraai aan elkaar. En dan wordt het pas écht tof.

4K Ultra HD

Dat gaat over de resolutie van het scherm. Het beeld is opgebouwd uit kleine puntjes – pixels. Meer is scherper, tot op zekere hoogte. En het verschil tussen 4K en Ultra HD? De twee termen worden vaak door elkaar gebruikt. De wijsneuzen op het iBOOD forum (je weet wie je bent!) krijgen meteen gelijk: 4K is niet hetzelfde als Ultra HD. Wat belangrijker is: het verschil met je oude tv. Want dat is levensgroot.

Potige Philips P5 Processor Power 

TV’s hebben het zwaar. Signalen komen van kabel, satelliet, DVD’s, BluRay’s, worden gestreamd of wat dan ook. Het is aan je tv om al deze signalen van wisselende kwaliteit op een fatsoenlijke manier op je scherm te toveren. Daarvoor heeft Philips de P5 processor ontwikkeld. In het kort: het analyseert alle signalen die binnenkomen. Vervolgens verwijdert het ruis, verscherpt het contrast en kleur en maakt het beelden minder schokkerig. Klinkt simpel? Dit doet de processor voor elk frame, en elke seconde zijn dat tientallen frames: waanzinnig veel berekeningen dus.

Wereldverbeteraars

Dat niet alleen: deze televisie ondersteunt ook HDR10+ en Dolby Vision. Alles wat je ziet lijkt nóg levensechter.

Eitje

Met zoveel jaar ervaring weet Philips dan ook precies wat jij nodig hebt. Gemak, bijvoorbeeld. Android 9.0 is volledig geïntegreerd in het toestel. Dit is de nieuwste update en dezelfde die op grotere en nieuwere tv’s draait. Het menu? Intuïtief en gebruiksvriendelijk: precies zoals je gewend bent van Google. Apps download je makkelijk via de Google Appstore.

Deze Philips verdient wel een kroontje: gauw halen dus!

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de Philips Ambilight 65″ Android TV 4K UHD 65PUS7354 alleen vandaag slechts 699,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments