zondag, mei 19, 2024
HomeSmartphoneSimkaart van iPhone 12 krijgt andere positie

Simkaart van iPhone 12 krijgt andere positie

De geruchtenmolen rondom de iPhone 12 is op volle toeren. Het doorgaans betrouwbare Japanse website Macotakara heeft een aantal foto’s gepubliceerd van iPhone 12-dummy’s. Hoewel Apple nog niets officieels naar buiten heeft gebracht, geven de iPhone 12 dummy’s ons wel een idee hoe de toekomstige iPhones eruit komen te zien.

iPhone 12

Volgens de laatste geruchten gaat Apple dit jaar maar liefst vier nieuwe iPhones lanceren, in drie formaten; 5,4-inch, 6,7-inch en twee uitvoeringen met 6,1-inch scherm. Alle vier de toestellen zouden voorzien zijn van een OLED-scherm en hebben een wat hoekiger design als de iPhone 4 en iPhone 5. Ook de nieuwe iPad Pro’s hebben hetzelfde hoekige design.

De goedkopere iPhone 12-modellen zouden over twee cameralenzen beschikken, terwijl de Pro-modellen voorzien zijn van drie lenzen.

Simkaart

Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino heeft het simkaartslot verplaatst naar de kant van de volumeknoppen. Aan de rechterkant is er nu meer ruimte voor Qualcomm’s 5G antennepakket. Die komt op de plek waar het huidige simkaartslot zit.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments