woensdag, juni 19, 2024
HomeDealsDagdeal: Philips Ambilight 4K UHD LED TV | 75" | 75PUS7354

Dagdeal: Philips Ambilight 4K UHD LED TV | 75″ | 75PUS7354

Televisie kijken is meer dan alleen een manier om je tijd te vullen. Het is een ervaring op zich en die ervaring maakt Philips graag onvergetelijk goed!

Philips Ambilight

Philips’ eigen Ambilight technologie is meer dan lampjes achterop je tv. Veel meer dan dat. Het past zich aan aan wat er op het scherm wordt getoond. Hierdoor is je kijkervaring veel intenser. Ook geeft het je ogen meer rust omdat het verschil tussen het heldere licht en je donkere kamer minder is. Heb je thuis al Philips Hue? Dan verbind je ze in een handomdraai aan elkaar. En dan wordt het pas écht tof.

4K Ultra HD

Dat gaat over de resolutie van het scherm. Het beeld is opgebouwd uit kleine puntjes – pixels. Meer is scherper, tot op zekere hoogte. En het verschil tussen 4K en Ultra HD? De twee termen worden vaak door elkaar gebruikt. De wijsneuzen op het iBOOD forum (je weet wie je bent!) krijgen meteen gelijk: 4K is niet hetzelfde als Ultra HD. Wat belangrijker is: het verschil met je oude tv. Want dat is levensgroot.

Potige Philips P5 Processor Power 

TV’s hebben het zwaar. Signalen komen van kabel, satelliet, DVD’s, BluRay’s, worden gestreamd of wat dan ook. Het is aan je tv om al deze signalen van wisselende kwaliteit op een fatsoenlijke manier op je scherm te toveren. Daarvoor heeft Philips de P5 processor ontwikkeld. In het kort: het analyseert alle signalen die binnenkomen. Vervolgens verwijdert het ruis, verscherpt het contrast en kleur en maakt het beelden minder schokkerig. Klinkt simpel? Dit doet de processor voor elk frame, en elke seconde zijn dat tientallen frames: waanzinnig veel berekeningen dus.

Dat niet alleen: deze televisie ondersteunt ook HDR10+ en Dolby Vision. De contrast-, kleur- en helderheidsniveaus worden voor elk frame aangepast. Of je nu naar Evi of Anthony kijkt, schaduwen zijn dieper, heldere oppervlakken stralen en kleuren zijn levensecht.

Met zoveel jaar ervaring weet Philips dan ook precies wat jij nodig hebt. Gemak, bijvoorbeeld. Android 9.0 is volledig geïntegreerd in het toestel. Dit is de nieuwste update en dezelfde die op grotere en nieuwere tv’s draait. Het menu? Intuïtief en gebruiksvriendelijk: precies zoals je gewend bent van Google. Apps download je makkelijk via de Google Appstore. 

Niet meer nodig. Want je bestuurt de tv gewoon met je stem. En dankzij de ingebouwde Google Assistant (yes, Alexa is ook compatibel) kun je ook alle aangesloten Smart Home apparaten aansturen, zoals het licht dimmen, Barry White en je virtuele open haard aanzetten. 

Laat die buitenwereld maar voor wat het is; wij blijven nog even binnen! Bij iBOOD kost de Philips Ambilight 4K UHD 75″ TV alleen vandaag 1079 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments