dinsdag, juni 18, 2024
HomeDealsAanbieding: Robomow RC304U Robotmaaier

Aanbieding: Robomow RC304U Robotmaaier

Hoera, grasmaaien!

Said no one ever.

Want zeg nou zelf: je vrije zondag kun je beter besteden dan aan grasmaaien. Gelukkig hebben wij vandaag de Robomow Robotmaaier voor je in de aanbieding. Maait trouw zo vaak je wilt het gras, luistert naar je via de app en zeurt nooit.

1000 vierkante meter

Dat is de maximale werkcapaciteit. Da’s een flinke tuin, dachten we zo. Let wel: dat is als je gazon van zichzelf vlak en zonder obstakels is. Anders beveelt de fabrikant 500 vierkante meter aan. Bestaat je tuin uit meerdere delen? De Robomow kan zo worden geprogrammeerd dat het verschillende losse en subzones herkent. Die markeer je met de grensdraad die je krijgt meegeleverd.

Graai Maaicultuur

Dat kan deze als de beste. Dankzij de 26 Volt Lithium (LiFePO4) accu met een capaciteit van 2.4 Ah maait de Robomow moeiteloos een klein uur. Vervolgens keert hij automatisch terug om zich op te laden. Is je tuin nog niet klaar? Dan laadt hij zich in anderhalf uur volledig op en kan ‘ie er weer tegenaan. Je gazon wordt trouwens vanzelf bemest door de kleine grasresten die rondvliegen. Dit heet ook wel mulching of grasrecyclage. Scheelt weer wat werk!

Het gras is groener langer bij de buren

Want door het maaimes met 3 snijkanten en een breedte van 28 cm kan je Robomow gazons met een helling tot 36º prima aan. De maaihoogte stel je in tussen de 15 en 60 millimeter. Takjes en harde voorwerpen zoals eikels op het gras? No problemo. Het maaimes vervangen hoeft niet meer dan eens in het jaar. En als het zover is, dan is het zo gepiept. Zelfs met twee linkerhanden.

I’ll be back

In zijn huisje zodra hij klaar is. Want zoals gezegd, het is een slimmerd. Dankzij de sensoren stopt hij met maaien als hij wordt opgetild, kantelt, of iets raakt. Ook als het regent, maakt hij rechtsomkeer, want wie wil er nou nat worden? Dieven maken trouwens geen kans: door de diefstalbeveiliging kun je de Robomow niet programmeren zonder de juiste PIN en luidt er een alarm als iemand aan ‘em zit. Mits je je robotmaaier correct installeert. Hoe je dat doet?

Scoor dus gauw een robotmaaier, voor ze jou scoren!

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de Robomow RC304U Robotmaaier alleen vandaag slechts 749,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments