woensdag, juli 24, 2024
HomeDealsAanbieding: Samsung 65" UHD 4K Smart TV UE65RU7470SXXN

Aanbieding: Samsung 65″ UHD 4K Smart TV UE65RU7470SXXN

Vandaag is de dag, nu gaat het gebeuren! Today Is The Day! Het moment is daar om over te stappen op een 4K smart tv. De prijzen zijn niet zo hoog meer en als je daar die iBOOD korting bij optelt ben je helemaal spekkoper. Hebben we al gezegd dat dit exemplaar van Samsung maar liefst 65” is?

4K

Nou, nog een keer en kort dan. 4K televisies bieden een resolutie die vier keer hoger is dan die van een Full HD tv. Dat kijkt dus heel lekker weg! Vooral als je jezelf 4K content voorschotelt. Dan geniet je van beeld zo scherp dat je de rimpels op de voorhoofden van de acteurs in The Irishman kunt tellen.

Dynamic Crystal Color & HDR

Zulk beeld wordt mogelijk gemaakt door de verschillende technologieën waar deze tv gebruik van maakt. Dankzij Dynamic Crystal Color ga je helemaal op in het beeld met maar liefst één miljard kleurtinten. Het resultaat zijn levensechte beelden waarin zelfs het kleinste details zichtbaar is. De High Dynamic Range (HDR) biedt nog meer details, want het vergroot het lichtbereik van de televisie zodat je geniet van een immens spectrum aan kleuren en details. Dit spectrum is ook aanwezig bij de donkerste scènes.

Supreme UHD Dimming

Supreme UHD Dimming zorgt ervoor dat elke scène perfect wordt weergegeven. Dit gaat  met kleine en nauwkeurige kleuraanpassingen, en scherpte- en contrastregeling in nóg kleinere blokken van het scherm. Zo zijn de kleinste details zichtbaar.

Subtiel, strak en stijlvol

Binnenin zit het dus allemaal goed, maar ook over het design valt wat te zeggen. Zo biedt Samsung een Clean Cable Solution, waarbij je de kabels eenvoudig verbergt. Het slanke design geeft jouw interieur dan weer een verfijnde uitstraling. 

Verder beschikt jouw nieuwe televisie over de Smart Hub en wordt die geleverd met een One Remote Control. Zo krijg je supersnel en simpel toegang tot jouw favoriete content. En hebben we de geïntegreerde AirPlay 2 al genoemd? Tot slot is deze televisie voorzien van Samsung SmartThings waarmee je toegang geniet tot tal van loT-apparaten en- sensoren.

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de Samsung 65″ UHD 4K Smart TV UE65RU7470SXXN alleen vandaag slechts 729,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments