dinsdag, mei 21, 2024
HomeApps5 fantastische Apple Arcade-puzzelgames

5 fantastische Apple Arcade-puzzelgames

Ben je dol op puzzels? Dat komt goed uit! Deze fantasievolle spellen zetten je grijze cellen aan het werk – en met een abonnement op Apple Arcade kun je ze allemaal spelen. Onder het tabblad Arcade in de App Store vind je nog veel meer games!

Kleurrijke raadsels

De pittoreske puzzels van Tint zijn zowel ingenieus als rustgevend. Kleurentheorie wordt op prachtige wijze in het spel gebracht, wanneer je aquarelkleuren op de pagina moet mengen om een specifieke tint te realiseren. Maak je geen zorgen dat het een knoeiboel wordt. Tint is niet stressvol – je kunt altijd jouw kwast afspoelen en opnieuw proberen.

Kom in vorm

Voor het oplossen van de ruimtelijke puzzels van Spek zul je jouw perspectief moeten draaien. Vormen veranderen, vallen samen of vertekenen met haast magische flexibiliteit als je ze roteert om een punt naar de overlappende contouren te sturen. De onderling verbonden geometrie ten spijt is Spek opvallend intuïtief. Je weet altijd wat de volgende stap is – en je voelt je een genie wanneer de oplossing zich als vanzelf aandient.

Muizengemak

ChuChu Rocket! Universe is het langverwachte vervolg op de Sega Dreamcast-cultklassieker. Je hebt het bevel over schattige muisjes die uit met vijanden bezaaide 3D-werelden proberen te ontsnappen. Ze volgen je blindelings, dus denk goed na als je paden aanlegt om ze te helpen de gevaarlijke KapuKapus te vermijden – of neem het op tegen andere ChuChus in de hilarische multiplayer-modi.

Op maat gemaakt

In Patterned is er geen reden voor haast en geen manier om te falen. Arrangeer legpuzzelachtige stukken van een afbeelding en zie hoe het plaatje ingekleurd wordt als je het juiste stuk op de juiste plek legt. Minder intimiderend dan een echte legpuzzel, maar net zo bevredigend: Patterned is de perfecte manier om na een lange dag lekker te ontspannen.

Sport voor de lachspieren

Mag What the Golf? nog wel een puzzelspel heten? Misschien! Elk level lijkt op een minigolfbaan die helemaal op hol is geslagen. Rol een bureaustoel over het veld, schiet een voetbal langs de verdediging of loods heel voorzichtig ballonnen rond de stekels – er komt geen golfclub aan te pas. What the Golf?’s enorm gekke creatieve benadering is onzinnig leuk.

Met een abonnement op Apple Arcade krijg je volledige toegang tot deze puzzelgames. Neem een kijkje bij het tabblad Arcade in de App Store om alle 100+ games op Apple Arcade te ontdekken.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments