zaterdag, juni 15, 2024
HomeAppsHaal je rijbewijs ?

Haal je rijbewijs ?

HOERA! Je hebt de knoop doorgehakt en gaat een belangrijke stap nemen in je leven. Je rijbewijs halen is een heel traject, dat wel enige voorbereiding vergt. Dit voorbereiden doe je door geld opzij te leggen en goed de theorie te leren. En met deze handige apps op de passagiersstoel ben je in no-time een expert achter het stuur.

Bespaar geld

Kassa! Dat felbegeerde roze pasje om te mogen rijden kan je flink wat geld kosten, dus begin zo snel mogelijk met sparen. De perfecte metgezel om je te helpen je doel te bereiken is een bankrekening bij N26 – The Mobile Bank. In deze app zet je zogeheten ‘spaces’ op die tevens dienst doen als spaarrekeningen. (En je kunt er zelfs een auto-icoontje bij zetten, als je het thema door wilt voeren). Om geld over te maken en te sparen, sleep je een bedrag van je hoofdrekening en drop je het in je space. Het is zo leuk, dat je zo vaak als maar kan geld bij elkaar zult willen sprokkelen.

Leer de verkeersregels

Hmmm! Je hersenen draaien op volle toeren om de antwoorden op al die vragen over verkeersborden en voorrangsregels te onthouden. Als je theorielessen neemt, leer je wat je moet weten voor je examen. Wees beter voorbereid dan de rest door je kennis te verbeteren met behulp van een app. Of, wat dacht je ervan alle verkeersregels te leren voor je überhaupt begint aan de lessen? Je zult een veel betere leerling zijn als je met de juiste vragen bij je instructeur aanklopt.

De weg op

Vroemmm, het is je gelukt! Je hebt je rijbewijs gehaald en je bent klaar om de weg op te gaan. Alleen kun je het je misschien nog niet veroorloven om een eigen auto aan te schaffen. Kies daarom in plaats daarvan een van deze fantastische apps om een auto te lenen voor een langere rit, of om een deelauto te huren voor korte ritjes binnen de stadsgrenzen. In een aantal grote steden kun je ook op een gehuurde e-scooter stappen om naar je werk te gaan en zo kostbare tijd besparen op je woon-werkverkeer.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments