zondag, juni 16, 2024
HomeAppsRoomle 3D & AR room planner

Roomle 3D & AR room planner

Je woning kan wel een lik nieuwe verf gebruiken! Die gammele boekenplank uit je studententijd mag nu wel weg, die stoel is gedateerd en dat kleedje naast je bed werkte eerlijk gezegd nooit echt. Kortom: het is tijd voor een opknapbeurt.

Roomle 3D & AR room planner

Room planner

Maar wat komt ervoor in de plaats? Wat dacht je van een trendy buffetkast? Oh ja, dat ziet er goed uit. En misschien kan er een piano naast. Duw het ding snel over de drempel … geweldig, die past perfect. Nu een kunstwerk aan de muur, een nieuwe lamp op de vloer en een nieuwe leunstoel in de hoek. Het beeld in je hoofd wordt met de minuut beter!

Voordat je daadwerkelijk nieuwe meubels gaat kopen krijg je met Roomle een indruk van hoe het allemaal zal staan. Deze handige app is leuk en gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor degenen die normaal niets van inrichten moeten hebben. Dankzij de visualisatiemogelijkheden van de app krijg je hulp met plannen en kom je erachter of die nieuwe fauteuil wel echt in die hoek past. Het werkt zo:

Met het geïntegreerde meetapparaat, dat werkt met Augmented Reality (kortweg AR), neem je de maten van je kamer op. Het enige wat je hoeft te doen is de hoeken van je kamer te scannen met behulp van de camera van je iPhone, waarna de app de plattegrond maakt.

Ga vervolgens naar de grote 3D-catalogus met meubels en accessoires die je op de plattegrond kunt plaatsen, waarna ze door middel van AR in de ruimte worden weergegeven. Als je klaar bent met inrichten ontvang je ook een virtueel 3D-model van je kamer, inclusief meubilair en de geplande inrichting. Je kunt zelfs de muurkleur veranderen en een virtueel rondje door je (nieuwe) huis lopen.

  • Download Roomle 3D & AR room planner (iOS / Android)
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments